Det finns ormar i nstan hela vrlden. De kan leva bde vid vatten och i trden. En del ormar kramar ihjl djuren de jagar. Andra ormar ddar med sitt gift. Hr fr du lsa mer om dessa spnnande djur! Nypons lttlsta faktabcker r framtagna fr de mest lsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar bckerna till lsning. Tack vare den lttillgngliga formen, det enkla sprket och de intressanta mnena vcker bckerna lslust hos svl yngre som ldre lsare.Gemensamt r ocks att de har en innehllsfrteckning och ibland frekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Frg och form r speciellt framtaget fr att locka till vidare lsning.Lttlsta bcker frn Nypon r ofta ngot kortare, har alltid ett lttare sprk och ett innehll anpassat fr den tnkta lsarens lder.
2022-01-13
Boken var jttebra jag lrde mig mycket mer om ormar exempel lrde jag mig att ormar har inte bra syne men ormar kan lukta frn sin tunga jttebra och i Sverige finns det bara 3 arter ormar de e huggormar snok hasselsnok. Hasselsnok finns BARA i Sverige. Svarta mamba r en av de giftiga ormar och snabbaste. Anakonda r de storas ormen den kan vga mer n 150 kilo. JAG REKOMMENDERAR ATT NI SKA LSA DEN !
2021-10-29
Den strsta ormen r en Anakonda och ntpyton ormen luktar med sin tunga vrlden giftigaste orme r en taipani den har en gifte som kan dda 100 prsoner Ormar till hr dlor och sklpador och krokodiler en anakonda kan bli lika stor som en bildck och en anakonda kan vga 150 kilo 🐍🐍🐍❤️❤️💕💕👍👌👌👍👍👍😎🤪🤩
2021-10-28
Ormar finns nstan ver hela vrden men det finns it ormar dr det r jtte kallt och den lngsta ormen i hela vrden r Anakonda och de nsta r Ntpyton .
2021-09-24
Man lr sig om ormar vilka som r giftia eller inte s man inte bara tar up en huggorm.