Ljudbok

Fadern

Lundh, Lotta

| 2021

Flag from sv

4


Del 4: Erik Ljung. Kommunalrådet i Sunne hittas mördad utanför sitt hem. Efter sig lämnar han en chockad fru och dotter. Vem kan ha velat se honom död? Kriminalkommissarie Erik Ljung väcks mitt i natten och blir inkopplad på fallet, ett svårt fall utan en tydlig riktning. Kommunalrådet Per Nilsäter var en stridbar man, kan dådet ha politiska förtecken?Även på hemmafronten är det tungt. En obetänksam flört river upp gamla sår från en tidigare otrohet och Eriks fru Cissi är inte säker på att hon är beredd att se mellan fingrarna ytterligare en gång.Plötsligt sker en utveckling i mordfallet och Erik Ljung börjar förstå att han kastats in i en utredning som ska dra honom djupare ner i ett ondskefullt mörker än han någonsin kunnat tänka sig.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Elisabeth Berglöf

2021-01-24

Betyg

En bok som startar bra med bra tempo och driv men sedan...Ja sedan tappar den helt farten och jag tappar tråden. Den stampar länge och mycket upprepas och för inte berättelsen framåt... men sedan...ja sedan tar den fart igen och slutet är återigen bra. Snabbt tempo och intressant upplösning.
Det här är första boken jag läser om kommissarie Erik Ljung och tyvärr var det ingen bekantskap som lockar mig för vidare läsning.
Jag har både lyssnat och läst och jag gillar Reine Brynolfsson som uppläsare.