I Factfulness viser Hans Rosling, Ola Rosling og Anna Rosling Rnnlund hvorfor vi stadig misforstr verdens utvikling, og hva vi kan gjre for rette opp misforstelsene. Med utgangspunkt i ti vanlige feil hjernen vr gjr, viser de hvordan vi kan bryte med vre tankefeil og forst verden bedre. Med samme lidenskap og iver etter lre bort som gjorde Hans Rosling bermt, viser han hvordan vi alle kan kvitte oss med et foreldet bilde av verden. Bare gjennom ha et verdensbilde basert p fakta kan medborgere, politikere og bedriftsledere ta gode beslutninger i vr globaliserte samtid. Boken er inspirerende og tankevekkende, og den vil endre hvordan du forstr verden og gi deg verkty til hndtere kriser og muligheter i fremtiden.
2019-01-05
Intressant bok som fr en tnka till, varfr gr jag som jag gr, varfr presenteras saker p ett visst stt. Boken bidrar till att tnka mer kritiskt p saker runtomkring, jag har upptckt att fr att istllet fr att tycka att ngot bara r dligt frsker jag tnka ett varv till och stta in det i ett sammanhang.
2018-12-24
Det r som alla sger, efter du lst denna boken kommer du att frst/se vrlden lite annorlunda, kanske ven brja uppskatta saker som innan varit sjlvklara.