Every Breath

Sparks, Nicholas

| 2018

Flag from en

23


In the romantic tradition of The Notebook and Nights in Rodanthe, #1 New York Times bestselling author Nicholas Sparks returns with a story about a chance encounter that becomes a touchstone for two vastly different individuals-transcending decades, continents and the bittersweet workings of fate. Hope Anderson is at a crossroads. At 36, she's been dating her boyfriend, an orthopedic surgeon, for six years. With no wedding plans in sight, and her father recently diagnosed with ALS, she decides to use a week at her family's cottage in Sunset Beach, North Carolina, to ready the house for sale and mull over some difficult decisions about her future. Tru Walls has never visited North Carolina, but is summoned to Sunset Beach by a letter from a man claiming to be his father. A safari guide, born and raised in Zimbabwe, Tru hopes to unravel some of the mysteries surrounding his mother's early life...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Celly

2020-08-06

Betyg

Första gången jag läste denna bok så grät jag flera gånger, speciellt när den höll på att ta slut. Sparks är och kommer alltid att vara the King of Romance. Han sviker mig aldrig!

Betyg

En av mina favoritförfattare har gjort det igen och skrivit en otroligt bra bok som berör. ❤
~
En fin, gripande och hoppfull historia som inte lämnar ett öga torrt.💖💘

A

Angela

2019-09-22

Betyg

Vacker och sorglig kärlekshistoria men så oerhört långtråkig. De första 3/4 pinade jag mig igenom, den sista delen var dock bättre. Tyckte inte om hur stor plats författaren tog både i prolog och epilog, och inte heller tyckte jag om hur han får en att tro att den baserats på verkliga händelser för att sedan när boken är slut, som hastigast, nämna att den var helt fiktiv. Har svårt att förstå hur den kunnat få så höga betyg, visst, jag kan se att kärlekshistorien som sådan är oerhört vacker men boken gjorde den inte rättvisa.

Cindy Kempe

2019-09-04

Betyg

Berörande och mysig, nästan en femma men inte riktigt. Jag blev lite besviken i slutet då jag faktiskt trodde att det skulle vara baserat på sanna händelser, jag lyssnade på boken så möjligen var det inte lika tydligt att det skulle vara ett berättardrag. I slutet böev jag därmed lite besviken. Men en fin kärleksberättelse var det åtminstone.

Annika Olsson

2019-08-10

Betyg

Så vacker och gripande.

V

Villivonkansbooks

2019-06-28

Betyg

Jag har läst flera böcker av Nicholas Sparks tidigare och den jag gillat allra mest är Dagboken, som är otroligt fin. Med varje andetag är också en fin kärleksroman där vi får följa Tru som kommer från Zimbabwe och Hope som bor i USA. Av en tillfällighet träffas de båda på stranden i Sunset Beach. Förälskelsen slår ner som en blixt från himlen och de tillbringar några fantastiska dagar tillsammans innan Tru måste åka hem till Zimbabwe igen. Livet går vidare på varsitt håll men ingen har lyckats glömma den starka kärleken till den andre. Kommer de att återse varandra igen? Det får den som läser se.. Det är en hjärtevärmande roman som får mig att bli tårögd flera gånger. Lite extra berörd blir jag av att hela berättelsen är baserad på en verklig historia. Berättelsen påminner oss om att det aldrig är försent att följa sitt hjärta! Som alltid när författaren skriver är det målande beskrivningar av allt och jag kan tydligt se både stranden och den magiska brevlådan framför mig. Precis som Dagboken tror jag att även den här skulle göra sig väldigt bra som film! Det enda jag inte gillar med boken är de väl långa kapitlen. Jag har svårt att sluta mitt i ett kapitel när jag lägger ner boken för natten, men här blev jag tvungen till det ändå en gång. Med varje andetag är en ljuvlig kärleksroman som inte kommer lämna mig i första taget!

Engelska Väninnan

2019-05-27

Betyg

Romantisk och sentimental, men med verklighetshinder. Efter tveksam inledning (för romantisk) slukades jag alltmer av berättelsen. En femma, för att jag på slutet blev så starkt berörd.

Betyg

Åh! Den här påminner mig om #broarnaimadisoncounty ...men ändå inte. Så, så, SÅ fantastiskt vacker och annorlunda berättelse om själsfränder och mirakler. #medvarjeandetag Hur är det möjligt att skriva så målande och kärleksfullt? #nicholassparks
#boktips #ljudbok #bookbeat ...
#ullasbokutmaning19 ...
💖💖💖💖💖 av 5

Pia Gummesson

2019-04-26

Betyg

Älskar boken🌟🌟🌟🌟🌟. Mycket känslosam bok,den bara rör om i mitt inre.Läs den!