Evening Class

Binchy, Maeve

| 2005

Flag from en

147


Superb fiction from the world's favourite storyteller. A group of people, all looking for something more in their lives, and all they have in common is their Italian evening class... 'A deliciously gossipy read' Daily Mail

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Blommiga Barbro

2020-05-04

Betyg

Jag älskade Den magiska källan och tyckte även att Stjärnklara Nätter var en bra bok av Binchy. Den här skulle kunna vara riktigt bra, den börjar ju bra men är alldeles för långdragen för min smak. Man hade lätt kunnat kapa 200 sidor utan att direkt missa något. De första berättelserna tycker jag bäst om men sedan när de karaktärerna ska interaktera med alla de nya karaktärerna så märker jag att jag har glömt de första karaktärerna i boken. Den är på inget sätt dålig utan underhållande och välskriven och absolut läsvärd, men definitivt inte hennes bästa bok enligt mig.
Slutbetyg, en stark 3:a!

Carina Svensson

2012-04-15

Betyg

Brukar inte läsa denna typ av romaner, men jag lockades av dess handling då jag läste om den här inne på Boktipset. Då jag sedan bara någon dag efteråt såg den bland böcker till salu på biblioteket, tolkade jag det som ett tecken på att köpa och läsa den.

Detta har jag absolut inte ångrat! Boken handling grep tag i mig och den hade aldrig några svackor. Intressant att få lära känna de olika karraktärerna och få följa handlingen utifrån deras synvinkel.

Malin Tillmar

2010-08-02

Betyg

Njutning!
Man läser med ett leende och vill inte skiljas från bokens karaktärer när slutet närmar sig. Läs!

Lotta Norén

2009-09-09

Betyg

Läste den på svenska (Nora O´Donoghues dröm ).