Eva och Adam skjuter båda upp att berätta för sina föräldrar att de har gjort slut, och plötsligt inser de att den planerade semestern är hotad. Familjerna ska ju resa till Kreta på en veckas charter ihop. Resan blir av i alla fall, men allt går mot en stor katastrof i solskenet i Grekland ...Detta är den tionde boken om Eva och Adam, mellanstadiebarnen vars liv vi får följa i skolan, bland kompisar och i kärleken. ?Eva & Adam? finns också som seriealbum, som följetong i tidningar, som teveserie och biofilm (som sågs av 400 000 biobesökare), videor, cd-romspel och cd-skivor. Hittills har böckerna och albumen om Eva och Adam sålts i imponerande 790 000 exemplar i Sverige, och böckerna finns översatta till åtta språk!Samlarutgåvan!
2021-12-17
Det var väldigt mycket kärlek och pinsamheter! Men väldigt rolig så den får 3 i betyg.
2021-09-28
”Eva och Adam rätt tjej och fel kille” är en rolig bok som man skrattar till i nästan varje mening. Adam satsar mer på fotbollen och mindre på musiken. Annika har blivit döds-kär i en kille som heter David. De dansade på diskot ända tills det var slut. Eva däremot är inte ihop med Adam men de är vännner, tror hon. Eva och Annika ska ha en fyrtioårfest för Annikas mamma. De ska servera och de kommer att få 500 kr i lön! Av Inez 28/9-21
2021-09-28
Denna boken handlar mycket om kärlek.
Man skrattar ganska mycket när man läser den.
En bra bok för de som gillar kärlek och för de som vill fnissa lite.