Ett tunt blått streck

Leeb, Jenny

| 2013

Flag from sv

44


Ellen är inköpschef på Kanal5 och ständig singel. Varför träffar hon aldrig någon? Hon vill ju egentligen det innerst inne. För att få rätsida på saken börjar Ellen i terapi. Jens är Sveriges hetaste programledare. Han dejtar kollegan Tess och tillsammans är de programledarparet veckopressen älskar. Att Jens och Tess knakar i fogarna är det ingen som vet. Än mindre är det känt att Jens och Ellen träffas då och då, efter någon fest ibland. Inget seriöst, de gillar varandra men ingen av dem har en tanke på att det skulle kunna utvecklas till något mer.Men så bestämmer sig ändå Jens och Tess för att de ska satsa på varandra, vara ihop. Och ungefär samtidigt upptäcker Ellen att hon är gravid En oväntad, men inte oönskad graviditet. Ellen bestämmer sig för att behålla barnet och ta hand om det på egen hand. Men just som hon börjat glädjas på allvar, händer något som gör att hennes värld...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cindy Kempe

2019-10-03

Betyg

Mysig och lättläst. Känns hoppfull om än lite frustrerande - bara prata med varandra! Men också härligt att hållas lite på halster. Sådär fint utan att vara särskilt utmanande då man vet att allt kommer att bli bra. Jag gillar terapisessionerna och kartläggningen av känslor i olika situationer.

Anna Granström

2015-04-05

Betyg

Gillade verkligen denna lättlästa chiclitbok!

Maria Olofsson

2014-10-02

Betyg

Ganska ointressant och händelselös story...

A

Anna Collin

2013-10-01

Betyg

Är tveksam till om detta ens kan kallas chick lit. Tyckte det var alldeles för beige och för mycket relationsroman för det.

Betyg

En helt ok chick-litbok som var väldigt lättläst.

Britt-Marie Kullin

2013-02-26

Betyg

Jag har läst alla Jenny Leebs tre tidigare böcker, och tyckt att det har varit bra svenska chick lit-böcker.

Det finns ju inte så många svenska författare som skriver chick lit, så det är kul när Jenny Leeb utkommer med en bok.

Hennes fjärde bok är väl ungefär som dom tre tidigare. Ingen bok som jag kommer att minnas direkt. Men helt okej underhållning för stunden.

Så för dom som gillar den här genren, och som vill ha lättläst och lättsam underhållning, kan jag rekommendera den här boken.

( Läs gärna alla mina bokrecensioner i min blogg, Bims Blogg - http://bimsblogg.wordpress.com/category/bokrecensioner/ )