Ljudbok

Ett oemotståndligt förslag

Bergin, Birgitta

| 2014

Flag from sv

106


Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas. En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare till fem miljoner euro. För att få ta del av arvet måste hon dock utföra ett uppdrag. Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla fall höra vad det är hon ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte. Två veckor senare står hon i sin nya lägenhet på Öster¬malm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo? Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anita H

2018-05-09

Betyg

Lättläst.

G

Gunilla Jönsson

2017-07-22

Betyg

Underhållande, men en väldigt osannolik historia

N

Nike Fritz

2017-02-21

Betyg

Världens sämsta bok. Otvivelaktigt. =O

C

Caroline Lundberg

2016-07-28

Betyg

Mysig bok, som man läser riktigt snabbt.

Helena Nilsson

2015-12-11

Betyg

Jag erkänner att jag har tappat intresset för dessa feel-good-böcker. Jag blir bara irriterad på den helt overkliga dialogen och huvudpersoner som känns så tillgjorda. Det positiva var att den inte slutade som jag trodde.

Camilla Eriksson

2015-08-14

Betyg

En mycket bra feel good roman , en bok som verkligen berör, nu vill man veta mer om Anna i del 2 hur det kommer gå för Anna och Annas son Lukas .

Katarina Nord

2015-07-19

Betyg

Lättläst bok, svag tvåa. Inget för mig, läste ut den på en eftermiddag.

Jan Banan

2015-06-30

Betyg

Ett mycket märkligt och helt omotiverat slut förstör ett annars överraskande bra relationsdrama. Jag är grymt trött på författare som inte förstår sitt eget bästa och raserar allt de byggt upp på bara några avslutande kapitel.

Betyg

Det är den första bok jag läser av denna författare och jag har knappt hört talas om boken innan den dök ner i brevlådan. Efter att jag fick den har jag läst en del om den och allt har inte varit positivt. Okey, det kanske inte är en bok som vinner Augustpriset, men oss emellan dem brukar jag inte läsa heller. Från första sidan är jag fast i handlingen och vill bara veta hur det ska gå, vem ska hon välja? Hur ska det gå? De 341 sidorna bara flög fram i rasande takt och jag blev nästan arg att nästa bok inte fanns att tillgå. Underhållande relationsdrama med både sorg och glädje.

Linda Svensson

2014-10-08

Betyg

En snygg utsida som tyvärr inte matchades av insidan. Irriterade mig på det nästintill barnsliga språket och avsaknaden av gestaltning.

Britt-Marie Kullin

2014-09-28

Betyg

Det här är den tredje boken som jag har läst av Birgitta Bergin. Hennes första bok ?Tre veckor? fick 3,5 i betyg av mig. Hennes andra bok ?Fångad i Marbella? fick 3 i betyg av mig. Och nu får hennes tredje bok ?Ett oemotståndligt förslag? 4 i betyg av mig.

Jag tyckte att den här var mer trovärdig och bättre skriven än hennes två tidigare böcker. Så i mitt tycke så har Birgitta Bergin helt klart utvecklats som författare. Boken var lättläst, engagerande, och inte helt förutsägbar. Och jag kan absolut rekommendera boken.