Ett fruset liv

Wahlberg, Karin

| 2003

Flag from sv

496


En gråkall novemberdag hittas en ung kvinna flytande i vassen vid en ödslig strand. Hon är mördad, men trots att hon varit död en tid verkar ingen ha saknat henne. Vem var den unga Malin egentligen? Och vad var det som skrämde henne från vettet på kyrkogården dit hon under sin sista kväll i livet gått för att tända ljus på de ensammas gravar? När kriminalkommissarie Claes Claesson börjar nysta i historien visar det sig snart att trådarna leder till ett antal till synes helt vanliga människor i den lilla sydsvenska staden. Efter de formidabla framgångarna med Sista jouren och Hon som tittade in är läkaren och författaren Karin Wahlberg tillbaka med en ny spännande kriminalroman.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

A

Anne Hansson

2015-03-07

Betyg

Ett fall för Claes ganska tidigt i boken så man får följa honom genom hela boken tills dom löser gåtan. Mycket intressant och spännande, fast kan kännas lite långsamt i mellan åt.

Maritha .

2014-03-05

Betyg

Skulle gett 3,5 om det hade gått. Ganska lågmäld historia, utan att för den delen bli tråkig eller långsam. Något saknas ändå och den når inte riktigt upp till en fyra.

Carina Svensson

2012-05-06

Betyg

Tyckte att den här boken var lite mer spännande än de tidigare böckerna i serien.

Josefine Ejebjörk

2011-08-13

Betyg

Helt ok, inte riktigt lika bra som Sista jouren. Passar bra som ljudbok.

Helena Nilsson

2010-07-28

Betyg

Hörde inte klart. Gillar inte Wahlund som uppläsare.

Karin .

2010-01-08

Betyg

Ja, vad ska man säga? En helt okej deckare.