Ett fall för Heather Wells 2 - Håll huvudet kallt

Cabot, Meg

| 2009

Flag from sv

28


Ett nytt mord har skett på Dödens korridor och inget gör Heather så upprörd som när någon dödar hennes studenter Före detta popstjärnan Heather Wells har funnit sig väl till rätta i studenthemmets reception. Snabbt och lätt löser hon alla problem som uppstår och hon har inte ens svårt att hantera sin ex-pojkväns kommande bröllop, av pressen kallat århundradets kändisbröllop. Däremot har hon lite svårt att hantera situationen i kafeterians kök där en cheerleader bokstavligt talat tappat huvudet (faktum är att de hittat huvudet, det är kroppen som saknas). Omgiven av hysteriska studenter, sin kontaktsökande pappa och med sin ännu efterhängsnare ex-pojkvän i hälarna kastar sig Heather tacksamt över uppgiften att lösa mordet. Men spåret efter mördaren leder henne in på farliga vägar och om hon inte är försiktig har hon snart tagit sin sista bit choklad

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Sofies bokblogg

2010-07-25

Betyg

"Som en blodig deckare för dem som inte gillar blod eller superseriösa förklaringar till varför en människa blivit mördad."
Ganska lamt motiv till att mörda, och kanske lite för skämtsamt för att trots allt handla om en tjej som blivit halshuggen... Boken är mycket typisk Meg Cabot, och gillar med henne gillar man boken.
Själv har jag nog läst lite för många Meg Cabot för att uppskatta den fullt ut!

Skrotmagnet

2009-10-03

Betyg

Chick-lit? Ja, om jag måste kalla det så. Herredj.... vad huvudpersonen är mesig. Usch.