Ljudbok

Ett enklare liv

Fredriksson, Anna

| 2019

Flag from sv

23


Andra delen i Anna Fredrikssons älskade serie Pensionat Pomona är här!Midsommartid i fiskeläget Kivik på Österlen. Lagom till semestersäsongen öppnar Sally äntligen sitt pensionat. Hon tvingas snart inse att det är mycket svårare än hon trott att driva en sådan verksamhet.Dottern Josefin kämpar med sitt självhushåll, men drömmen om ett enklare liv är svår att upprätthålla när pengarna inte räcker. Till slut måste hon och pojkvännen fatta ett livsavgörande beslut.Ensam i Köpenhamn saknar Vanja sitt barnbarn Josefin. Hon beger sig tillbaka till Kivik för att bli förlåten av Sally. Men finns chansen till försoning kvar??Ett enklare liv? är den efterlängtade fortsättningen på relationsdramat om tre generationer kvinnor på Österlen.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

J

Betyg

Fantastisk, underhållande & gripande!

Pia Gummesson

2019-07-03

Betyg

Fantastisk bladvändare!Feelgood som Anna Fredriksson är super duktig på att skriva.Vill läsa del tre snarast!

Lollos Bokhörna

2019-06-18

Betyg

”Ett enklare liv” av Anna Fredriksson handlar om Sally som äntligen öppnat sitt pensionat. Hon tvingas dock inse att det kanske är svårare än vad hon trott att driva en sådan verksamhet. Samtidigt saknar hon sin mamma Vanja som övergav henne vid tre års ålder. Kan de bli sams igen? Kan Sally förlåta?

Jag har läst alla böcker som @annafredriksson66 har skrivit och den här är en av hennes bästa. Anna kan konsten att beskriva ett vardagsliv på ett sätt som gör att jag bara vill läsa vidare. Bokens tre huvudkaraktärer är alla starka kvinnor som behöver varandra för att kunna förlåta varandra och leva tillsammans. Anna skriver så levande, det känns så nära och personligt och det är så bra! Hon har dessutom ett bra tempo i berättelsen och små cliffhangers som gör att jag gärna vill läsa del tre i trilogin nu, helst igår!

Boken är feelgood ut i fingerspetsarna och en klockren bok för hängmattan eller solstolen i sommar! Läs för sjutton!!