Ett enda skott

Ståhl, Linda

| 2023

En dimmig septembermorgon hittas en femtonårig pojke död på en skjutbana. Intill honom sitter hans lärare med blod på sig och med pojkens gula keps i handen.Kriminalchef Reub Thelander och kollegorna vid Vellingepolisen kopplas in på fallet, men får mest undanglidande svar från pojkens familj och klasskamrater. På skolan i Höllviken är han välkänd, fast verkar inte ha varit vidare omtyckt. Rektorn gör allt för att upprätthålla skolans fasad, samtidigt som det förekommer mobbning, droger och psykisk ohälsa bland både elever och personal.Vad ledde till pojkens död? Står svaren att finna på skolan, eller någon helt annanstans? För Reubs kollega Estrid Berg ställs allt på sin spets när hennes egen familj hamnar i händelsernas centrum.Linda Ståhls tredje kriminalroman är en fristående uppföljare och utspelar sig i skolans värld, där inget är som det först verkar. Ett enda...

Mats Sigfridsson

2024-11-03

Stark 3:a

Maria Jacobsson

2024-07-02

Tredje boken i serien av författaren är den bästa hittills enligt mig. Den är spännande, oförutsägbar och har en trovärdig handling. Hoppas att det är fler böcker på gång i serien!

Tredje boken i serien och i mitt tycke den allra bästa. Spännande och engagerande, med trovärdiga karaktärer och ett härligt driv i berättelsen. Jag är normalt ingen Krim-läsare - men jag vågar säga att dessa böcker passar alla. Går att läsa fristående- men rekommenderar även del ett och två - Alla tre är mycket läsvärda.

Monica Bäckelin

2023-09-08

Serien Höllviken-deckare är bra.
Spännande, välskriven och intressant. En bladvändare, fortsätter gärna följa karaktärerna.

Karin .

2023-08-24

Ännu en oförutsägbar, mycket spännande, tänkvärd, tragisk och otäck roman!

Rekommenderas varmt!
Ser fram emot nästa!

Britt-Marie Kullin

2023-08-23

Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Ett enda skott, är den tredje delen i bokserien Höllviken-deckare. Dom två första böckerna heter Syndaren ska vakna och Elden ska falna. Jag har läst dom två tidigare, och jag tyckte att dom var riktigt bra. Och det tyckte jag även om den här tredje boken. En polis som huvudperson, som är lite ovanlig i deckarsammanhang, och det känns lite nytt, annorlunda, och kul. Ett fall som känns aktuellt och intressant. Så jag kan absolut rekommendera denna bok, likväl som dom två tidigare. Kommer helt klart att följa denna bokserie. Jag lyssnade på boken,som var bra inläst av Maria Lyckow.