Ensemble, C'Est Tout

TRKIG

C

Cecilia U

2020-12-06

En underbar berttelse, med framfr allt ett mlande sprk och intressanta karaktrer som fr en speciell liten plats i hjrtat.

Maria B

2020-07-28

En favorit, vldigt vackert skriven och en fin historia.

Karin keson

2020-04-13

S

Sara Ekdahl

2020-03-22

Johanna D.A.

2020-03-20

Boken var lite mysig men tyvrr ganska lngtrkig.

Mathias Thormann

2019-04-24

Sg frst filmen och var sugen att lsa ocks boken. Den svek inte. Bra skildringar av 3 olika livsden i Paris som trffa p varandra genom tillflligheter och vnskap som hller i vtt och torrt.

Kamali 

2019-04-23

Fnig, frutsgbar och skrmmande lik valfri Harlequinbok i hur tv av karaktrerna beter sig mot varandra. Det gav inte direkt ngon good feeling.

Emma Ghran

2019-03-05

S otroligt fin bok <3

Milla Huss

2019-02-11

LSKAR denna bok. Grt, skratta och grt lite till. Ls den!!!

Den vackraste och underbaraste bok jag lst!

Elin

2018-02-06

Jag blev tyvrr vldigt besviken p boken. Hade hrt mycket gott om den, s jag hade hga frvntningar. Det strsta felet var sjlva sttet att skriva; ofta fick jag lsa om stora stycken med meningsutbyten eftersom jag inte frstod vem som "sa" vad och fick allts inget sammanhang. Sen strde jag mig vldigt mycket p det verdrivna anvndandet av "..." hela tiden.

Anna Gavalda r en sdan frfattare som man antingen lskar eller inte. Fr mig r hennes bcker ren och skr magi. I "Tillsammans r man mindre ensam" skimrar den vardagliga, eftertnksamma och omtnksamma magin ovanligt stark.

Jenny Olsson

2017-06-20

T

Therese Dahlberg

2017-02-12

Annika Olsson

2016-12-09

Har sett att denna boken kommit som nyutgva i pocket. Vilket gr att jag mste kommentera den. Det var ngra r sedan jag lste den, men det r en bok jag inte glmmer. Karaktrerna, dialogerna och vrmen. lskade den!

Maria Myrberg

2016-10-30

Mycket fin och hrlig relationsroman

Gunnel Lindstrm

2015-10-24

Bra berttelse, men alldeles fr lng. Hann trttna flera gnger.

Emma Bjrklund

2015-09-22

Njae var nog inte riktigt min typ av bok. Blev inte fngslad av den s jag lste inte ut den.. Drfr blev betyget inte s bra..

Evelina Austen

2014-11-18

Frstr inte all hype kring denna bok. Den var ju jttedlig!
Konstigt och oengagerat skriven. Knde ingen sympati fr karaktrerna. Blev mest cklad av deras sluskiga vanor. Och fr att vara en bok som uppenbart vill vara lite svr och annorlunda s var slutet pinsamt banalt.

Kan hlla med tidigare skribent att den kanske r lite lng men ocks gripande och vldigt fin. nd en av favoriterna i feel-good genren.

Bear Edgefield

2013-07-05

Mysig, men lite trist.

Karin Axelsson

2013-05-24

En klar favorit inom feel-good!

C

Ciccis bokblogg

2013-01-02

Boken var mycket gripande emellant och i slutet fllde jag ven en liten tr, vilket inte hr till vanligheterna nr jag lser en bok. Ibland var boken riktigt bra medans jag d och d ven kunde uppleva den som lite lngtrkig s den hamnar p ett mellanbetyg.

Maria Johnson

2013-01-02

Fantastisk!

Helena Rasmusson

2012-12-03

Fantastisk bok! Underbara karaktrer! Man blir alldeles varm i hjrtat! Ls den!!

Carina Svensson

2012-10-13

En helt underbar bok som trollband mig! :)

Hade dock problem ibland med att frst vem som sa vad. Detta eftersom det kunde vara samma person som pratade tv talstreck efter varandra.

A

A-K Lfgren

2012-09-18

Bra

Mats Sigfridsson

2012-09-08

Efter att ha lst 25 sidor i den hr boken hittade jag ett bokmrke dr den tidigare garen hade gett upp. Just d tnkte jag likadant. Jag frstod ingenting men oj vad fel jag hade. Det hr r en helt underbar bok. Karaktrerna beskrivs och utvecklas p ett fantastiskt stt och man lever verkligen med i utvecklingen. Ett gng mycket udda karaktrer med ett riktigt gott hjrta. ls den!

P

Petra Backman

2012-09-07

Vackert sprk och en fin berttelse.

Eva-Lena Holmqvist

2012-09-06

Otroligt bra bok! Den r lttlst och skriven p ett vackert stt. Jag grt och skrattade s den innehll allt. P slutet bromsade jag min lsning fr jag inte ville att den skulle ta slut. Ls den!

D

David H

2012-08-30

En fantastisk historia som man blir glad av att tnka p. Senast jag lste en bok som ljudbok ngrade jag att jag inte lste den sjlv. Men Eva Rses upplsning var fenomenal. Sknt ocks att hra de franska uttalen och slippa gissa sjlv...

Josefine Ejebjrk

2012-08-18

S vackert skriven. Om bara min franska var bttre s jag kunde lsa den i orginal! Betyget fr sga resten.

Ebba Sf

2012-07-31

Perfekt "framfr brasan lsning" med mysiga karaktrer och ett vackert sprk

sa Wiln

2012-07-30

Bst i original, versttaren har inte helt lyckats fnga alla sprkliga nyanser.

Maria Jnsson

2012-07-17

Jag sger bara yes, yes, yes!!! S bra. Har allt. Vill ha mer. Ska se filmen.

Emma Poucette

2012-07-10

lskar denna bok, och filmen. S varm, s mycket krlek, s underbar. En historia jag br med mig nra hjrtat n.

Karin Andersson

2012-07-09

Tillsammans r man mindre ensam. P ett lysande sett fr man flja vanligt trasiga mnniskor p deras resa genom livet. Dr allting tillslut knyts samman.

Viveca Sten

2012-05-21

Det tog en stund att komma in i Anna Gavaldas vrld, srskilt som jag "lste" den som ljudbok.
Men nr jag vl var inne var det magiskt.

Linnea Lofjrd

2012-05-18

Usch sger jag bara! En trkig och ...bl bok! Lste inte ens ut den och hoppade flera kapitel fr att se om den blev bttre, men nej.

Elin Bodecker

2012-02-21

Underbart sprk, historia och feeling!

Marie Hvall

2012-02-13

Fin historia, vackert sprk, en av vldigt f gnger jag nskat att jag kunde franska s att jag skulle kunna lsa den p originalsprk!

Carolina E

2011-12-13

Underbar!!!!!!

Ulrica Bjrnhag

2011-08-18

En hrlig bok om lite udda mnniskor. Sknt lsvrd!

Julia Booky

2011-07-27

Fin bok. Hrlig, mysig och knslofylld berttelse om fyra mnniskor som r vldigt olika, men vars vgar korsas nd.

Elisabet Ekdahl

2011-07-15

Kolossalt bra bok. Jag lskar bcker om ngot udda mnniskoden som fr lyckliga om n lite ovanliga slut.

eva arkelid

2011-07-12

En underbar bok som man mr bra av den. Den r rolig, allvarlig, sorgsen och det r mycket krlek. Jag kommer att lsa alla hennes bcker