Ensamvarg

Erikson, Christina

| 2019

En tidig septembermorgon hittas en styckad kropp vid en återvinningsstation i centrala Stockholm. När kommissarie Elias Svensson börjar nysta i offrets historia framkommer oroande misstankar om att skyddslösa flyktingungdomar utnyttjas sexuellt. Någon är beredd att döda för att sanningen inte ska komma fram.Författaren Cornelia Lind kämpar mot sin före detta make i en vårdnadstvist som blir smutsigare än hon kunnat ana. Samtidigt försöker hon bistå polisen med sina kunskaper om förövares psyken.Och i det fördolda vakar en hemlig sammanslutning med uppgiften att ta vid där polisens befogenheter slutar.

Ewa H

2021-03-04

Nej, tveksam. Lösligt sammansatt, pratig, svag avslutning. Bitvis verkar det ta sig och bli spännande, men snabbt rör det ihop sig.

Maria Kjellin

2020-09-09

Jag blev så förtjust i första delen Din vän Forsete som jag tyckte var i toppklass! Ensamvarg är minst lika bra. Otäck så att man får gåshud. Christina Eriksson beskriver eftervåldet med precision, så att jag blir helt tagen. Rekommenderas varmt!

Evasbokhylla

2019-11-29

4 plus. Författaren har gjort det igen. En riktigt spännande berörande bladvändare.

Spännande, stark & skickligt skriven!

Lollos bokhörna

2019-09-29

Oj! Ojojoj! Det här var en spännande bok! Jag har haft förmånen att få läsa denna bok innan den släpps den 17 september.

Det här är en bok som är svår att släppa. Handlingen är oförutsägbar, man vet inte vad som ska hända på nästa sida och det gör boken väldigt bra. Tempot i berättelsen är varierande, vilket jag tycker är bra, jag hinner reflektera och fundera på vem som egentligen är skyldig. Men det går inte att lista ut! Boken är välskriven, skrämmande och grymt spännande!