Ljudbok

Ensam mullvad på en scen

Nilsson, Ulf

| 2017

Flag from sv

55


Aldrig någonsin är världen hemskare än när man är rädd för att göra bort sig inför en massa människor! Men ibland måste man våga, om inte annat för någon annans skull ?En innerlig bok med varm humor, om den kanske största rädslan av alla ? att inte våga! Av en av våra främsta barnboksförfattare: Ulf Nilsson!"Min lillebror tyckte att jag var världens bästa på att sjunga. Men jag ville inte sjunga om det var för stort och fint. Nu skulle vi ha vårfest med föreställning i skolan. På en riktig scen med riktiga strålkastare. Men vilken dräkt skulle jag ha? Den enda som fanns kvar var en mullvadsoverall ?"Finstämda, mjuka illustrationer i dova, mörka färger speglar, understryker och kompletterar stämningarna och tonen i texten på ett fulländat sätt.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Varm och fin bok!

Gunnel Lindström

2016-12-03

Betyg

Värme och empati.

F

frida fridell

2012-06-14

Betyg

Stor lasgladje kvall efter kvall!

Lena Floser

2012-05-16

Betyg

Fin bok om hur kärleken övervinner allt. Kärleken till en lillebror kan få en att övervinna till och med den största av alla rädslor, att tala offentligt.

Helene Eklund

2012-05-10

Betyg

Underbar!

Maria Jönsson

2012-05-09

Betyg

Söt bok om mod och syskonkärlek. Både jag och snart 6-åriga dottern gillade den.

Marianne Skoglund

2012-05-09

Betyg

Jättefin historia om hur kärleken till ett litet syskon får huvudpersonen att övervinna sin scenskräck. Givet boktips för förskolepersonal.

Karin .

2012-05-09

Betyg

En fin berättelse om hur enkelt det kan vara att prata inför andra ibland och hur det plötsligt låser sig. Väldigt bra, en 4:a!