Enklare bröd

Johansson, Martin

| 2010

Flag from sv

23


Martin Johansson följer upp succén Surdegsbröd som sålt i 45 000 exemplar. Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser. Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Lena L

2010-11-06

Betyg

Jag blev beskiven. Halva boken innehåller recept där man skall gå och vika degen 4 ggr varje halvtimmer innan utbakning osv. Det tar en hel dag att få till vissa av bröden. Synnerligen missvisande titel.