En svältkonstnär och andra texter utgivna under författarens levnad

Kafka, Franz

| 2000

Flag from sv

115


Bakhåll är i färd med att publicera en nyöversatt komplett utgåva av Kafkas litterära texter, dagböcker och brev. Utgåvan är inbunden i hårda pärmar med grafitgrått skyddsomslag, linnetråd i arken, stilfullt formgiven, tryckt på förstklassigt papper. (OBS! Delarna i denna bokserie är innehållsligt och utgivningsmässigt fristående! De är inte numrerade! De kan med full behållning köpas och läsas var för sig!)

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

TERTIO

2013-11-03

Betyg

Kafka är en briljant romanförfattare, men i det närmaste oslagbar i det korta formatet. Och detta är det bästa av det senare.

Anders Hildingsson

2013-06-19

Betyg

Jag hade höga förväntningar eftersom jag gillade Processen när jag läste den för länge sen. Två noveller i denna bok håller samma klass: Förvandlingen och I straffkolonin. Övriga var trista och poänglösa. Iofs med ett intressant språk.

Evelina Svejd

2012-12-26

Betyg

kafka kommer alltid vara den bästa på att beskriva känslor och vardagens stillhet. tycker därför mest om texterna där han gör just detta.

carl crona

2010-02-12

Betyg

Kommentera...

Niklas Lövgren

2010-01-14

Betyg

Några av litteraturhistoriens starkaste texter återfinns i denna volym. Ord räcker inte till för att beskriva dess briljans.

C

Christina Berthlin

2009-11-08

Betyg

"En läkare på landet" är fenomenal. Läs den!