En sng fr Hedda

Estassy, Annika

| 2019

Mindre n tv veckor fre jul erbjuds Lina Sundell ett avgngsvederlag av sin chef i stllet fr den befordran hon hoppats p. I ren ilska tackar hon ja och bokar genast en tangoresa till Buenos Aires. Nr Linas biologiska pappa, som hon trodde var dd, str livs levande framfr henne p Kastrup flygplats samtidigt som mamma Hedda bryter handleden uppe i Mneby, bestmmer sig Lina hastig och lustigt fr att ka upp till familjens gstgiveri och hjlpa till med julfirandet. Men ocks fr att avkrva modern sanningen bakom den teruppstndne fadern. Vad hnde dem emellan egentligen? Mamma Hedda har sin sida inte det ltt. Oron ver gstgiveriets framtid och all stress infr julen gr henne bde trtt och frvirrad. Vem ska ta ver verksamheten nr hon inte lngre orkar? I en Sng fr Hedda tervnder Annika Estassy till det lilla samhllet Mneby frn Grna fingrar skes och bjuder p en...

V

villa-freja.se

2020-02-06

Det hr r fortsttningen p Grna fingrar skes, en bok jag lste med stor behllning. Tyvrr minns jag inte karaktrerna s bra drifrn och hnger drfr inte med nu nr jag lyssnade till En sng fr Hedda. Dock fungerar den som fristende roman ocks och str sig fint p egna ben.

I

Ingela Svensson

2020-01-19

Min stil !

Eva Mller

2020-01-02

En mysig feelgood som fr en i julstmning. En bok om familj, relationer och vnskap. frvntaningar och frpliktelser r inte alltid ltt att leva upp till. Skriven i en fin ton s det r bara att luta sig tillbaka och hnga med. Betyg 4

Jag har lst alla Annika Estassys bcker och hon tillhr en av mina favoritfrfattare nr det gller kategorin feelgood. En sng fr Hedda r en fristende fortsttning frn boken Grna fingrar skes. En vlskriven feelgood som har ett driv i sin text och innehller allt som en feelgood ska innehlla komplicerade relationer, krlek, sorg, lycka och ett extra plus fr att jag fr en dos av hrlig julknsla. Jag gillar att man i boken fr terkomma till det lilla samhllet Mneby dr den frra boken ox utspelades ifrn - positivt att f igenknning. Jag hade lite svrt att komma in i bokens story i brjan och hade inte riktigt flytet inne men efter bara ngra kapitel s var jag p banan och sen flt det p bra och jag hade svrt att slppa boken. En vacker och finstmd berttelse som berrde mig.

Lollos bokhrna

2019-11-24

Jag har lst de flesta bcker som Annika skrivit och jag tycker vldigt mycket om hennes berttelser. Denna r inget undantag. En sng fr Hedda r en berttelse om familjehemligheter och livsval. Livsval som pverkar bde d och mycket senare i livet. Jag tror att vi nog r mnga som kan knna igen oss i tankar och knslor som boken frmedlar.
Lina blir erbjuden ett avgngsvederlag nr hon blir avskedad, frst tnker hon ka p Tangoresa Brunos Aires, men nr mamma Hedda bryter handleden ker hon upp till det lilla samhllet Mneby istllet dr familjen drivet ett gstgiveri.

Det r en berttelse om krlek, mod, viljan att bryta sig fri men ven vilja stanna kvar. Det r en vldigt mysig berttelse och jag r glad att f tervnda till Mneby. Jag personligen gillar denna bok bttre n Annikas frra Grna fingrar skes. Boken har en hrlig knsla och jag hoppas f lsa fler bcker om mnniskorna i det lilla samhllet.

Cecilia Grip

2019-11-20

D har jag lst ytterligare en jttefin och vlskriven bok om Lina och hennes familj. Fr glm att kalla henne fr Evelina. Dock tog den hr boken lngre tid men jag har ju varit sjuk i perioder med. Kan ju bero p det. Eller s var den helt enkelt fr bra s att jag ville dra ut p den. Men en mycket vl godknd bok dr man riktigt kan knna den knastrande snn under skorna

Cecilia Grip

2019-11-19

S himla fin.

Pia Gummesson

2019-11-15

Underbar bok av en frfattare som har skrivit en bok som berr alla sinnen.Tack Annika Estassy fr lsupplevelsen ❤

sa Carlsson

2019-11-14

En sng fr Hedda r en typisk julroman och den frmr vldigt vl att ge den dr speciella julstmningen som mnga sker. Fullstndig recension bokblogg: https://ibokhyllan.blogspot.com/2019/11/en-sang-for-hedda-av-annika-estassy.html

Underhllande, gripande & fint skriven!