En shopaholic i Hollywood

Becky Brandon har med dottern Minnie och maken Luke flyttat till Los Angeles, stjärnornas stad. Luke är där för att jobba med den berömda skådespelerskan Sage Seymour, och Becky vill inget hellre än att bli Sages personliga stylist. Om hon landar det jobbet är vägen spikrak till att bli stylist åt varenda A-kändis i Hollywood! Men saker och ting går inte riktigt som hon tänkt sig och istället blir Becky anställd hos Sages ärkerival. Hur ska Luke hantera denna konflikt? Är det möjligt att det som Becky helst vill kommer att såra dem hon älskar allra mest? Både gamla och nya shopaholic-fans kommer vilja sluka Kinsellas nya underhållande roman. Om tidigare shopaholic-romaner: "Kinsella är en av de roligaste nu verkande författarna." - The Times Högoktanig, ett-skratt-i-minuten-underhållning. Woman & Home "Superroligt igen!" - Ok Magazine "Fansen kan inte få nog av Kinsellas förtjusande...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

J

Johanna Lundin

2016-03-27

Betyg

Kinsella är verkligen mästaren av intriger, drama, kärlek och ambition i sina chick lit-verk. Denna bok var inget undantag. Jag hade svårt att lägga ifrån mig den och väntar nu på fortsättningen.

Full pott!

Sara Johansson

2015-04-28

Betyg

Älskar alla hennes böcker. Även denna var i samma anda, känns som att komma hem när man lyfter upp ytligare en ny bok av Kinsella. I denna flyttar Becky till Hollywood.

J

Jessica Appelqvist

2015-04-22

Betyg

Som alltid skriver Sophie Kinsella en bok som ger mig ett leende på läpparna.

Britt-Marie Kullin

2015-03-06

Betyg

Betyg: 4 av 5.

Det här är den sjuttonde boken av Sophie Kinsella som är översatt till svenska, och jag har läst dom allihopa.

Jag tycker mycket om Sophie Kinsellas böcker. Dom är lättlästa, underhållande, dråpliga, enkla, och roliga.

Den här boken, som är helt nyutgiven och hennes senaste bok, är precis lika bra som alla dom tidigare böckerna.

Så gillar man den här typen av litteratur, då ska man absolut läsa den här boken.