Hedvig Brage har alltid gjort precis det som förväntats. Gift sig med den stora ungdomskärleken som dessutom delat hennes hästintresse, utbildat sig till och fått tjänst som ridlärare på den lokala ridskolan och fött en underbar dotter, Märta. Men när det visar sig att hennes man haft en affär och dessutom gjort den andra kvinnan gravid rasar det perfekta livet samman. Plötsligt är hon frånskild och ensamstående mamma. Men när ett brev från barndomsvännen Madeleine dyker upp förändras allt. Plötsligt är Hedvig en del av Fors Gårds verksamhet. Men med nytt arbete, ny bostad och dottern varannan vecka, famlar Hedvig i sin nya tillvaro. Kanske kan de gamla väninnorna hjälpa Hedvig hitta tillbaka till sig själv igen? Hoppet om en sagolik jul är inte förlorat än ? En sagolik jul är den tredje delen i Sofia Yméns serie om Fors gård i Kungsbacka. En hjärtevärmande historia om att börja om...
Det här är den tredje delen i serien om Fors gård i Kungsbacka. Och det är en underbar romantisk berättelse med en hel del julkänsla och kärlek.
Jag tycker att Sofias serie om Fors gård är ljuvlig och en läspärla! Det är en fin berättelse om att börja om på nytt, hitta sig själv när allt har vänts upp och ner. Jag får följa med i en berättelse som har det mesta, vänskap, värme, glädje och sorg. Det är vardagslivet som det är på riktigt.
”En sagolik jul” är en väldigt fin julroman om det svåra att genomgå en separation, att vilja sitt barns bästa och att börja leva igen. Tycker om den här boken! Läs den!