En råvara: Lamm

Fransson, Karin

| 2025

Flag from sv

0


En råvara, Lamm av Karin FranssonAkt Förlag satsar på ny matserie, En råvara, med kockar och matkunnigaFörsta omgången i serien, En råvara, består av 5 mathäften med lika många matkunniga: Siri Barje, Charlotte Birnbaum, Karin Fransson, Susanne Jonsson och Annina Rabe, som samtliga har vitt skilda ingångar till mat. Var och en av de 5 medverkande bjuder på varsitt häfte med 10 recept för just sin råvara, som de valt helt fritt. Utöver recepten skriver de en kortare text om sin råvara, det kan vara i form av ett förord eller kåseri. Recepten är en blandning av för-, huvud- och efterrätter. Med En råvara vill Akt Förlag komplettera de fina omfångsrika kokböckerna med det mindre formatet, som lätt kan plockas fram i vardagen, packas med till landet eller ges istället för vinflaskan på en middag ? den perfekta presentboken...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok