En ren skandal

Vincenzi, Penny

| 2008

Elizabeth och Simon Beaumont tycks ha allt. Hon är en framgångsrik karriärkvinna, chef för en annonsbyrå ? han är en karismatisk, mäktig och rik bankman. Tillsammans har de tre barn. Han avgudar kvinnor och kvinnor dyrkar honom, vilket ses med oblida ögon av Elizabeth. Hon älskar honom ? men kan hon förlåta att han sårat hennes känslor?  Runt Simon och Elizabeth växer ett rikt och myllrande persongalleri fram. Och när 80-talets största ekonomiska katastrof är ett faktum reagerar alla på olika sätt. För Nigel Cooper är det förfärligt. Men än värre är att hans unga hustru Lucinda är på väg in i en kärleksaffär med den charmige uppkomlingen Boy. Excentriska Flora Fielding är upprörd. Hon kämpar för att behålla sina hästar och godset som ägts av familjen i generationer. Men hon har också andra problem - ende sonen Rickard som är lärare och saknar ambitioner sätter sitt äktenskap...

Malin Sundman

2016-03-07

Håller med någon annan som kommenterade att det är en perfekt strandbok, lite för lång dock hade med fördel kunnat kortats ner men lättläst. Trög start dock.

Josefine Ejebjörk

2012-02-19

Onödigt lång, kunde skalat ner antalet karaktärer och ändå fått fram samma känslor.

Charlotta Rylander

2010-05-15

Fullständigt fjantigt omslag till en riktigt feel-good bok med personer man tycker om. Även om jag inte riktigt gillar alla historier. Varför ska Debbie stanna hos Richard? Men den fick mig att gråta. Det skulle varit intressant med mer information om LLoyds än vad man får i boken.

Lena Larsson

2010-02-03

Penny är Penny. En helt ok strandbok att sysselsätta sig med. :)