En perfekt storm

Buthler, Dan

| 2019

Flag from sv

29


Alex Storm har äntligen allt han kan önska sig, en smart och vacker fru, barn på väg och firman går bra. Efter ett liv som outsider, vilsen i två olika kulturer och en jobbig uppväxt, har allting fallit på plats.  Men ödet vill annorlunda och orosmolnen hopar sig. Skatteverket jagar honom och ett pokerparti som gått överstyr hotar att ruinera honom. Om han inte kan betala kommer firman gå i konkurs och han kommer förlora precis allt.  Desperationen styr honom in på en bana han aldrig trodde han skulle välja, och sakta men säkert anpassar han sig till en hård och grym värld där gränserna ständigt flyttas fram.LEFFE GRIMWALKER är född 1969 och uppvuxen i Hökarängen i Stockholm. Han har haft vitt skilda yrken, som elektriker, säljare, marknadsföringskonsult, offshore agent och spelproffs. Idag arbetar han som författare och har skrivit succéserier som Tick Tack, Victoria Bonde och...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Spännande bok, med mycket fart och fläkt.

Betyg

Spännande bok, med mycket fart och fläkt.

Betyg

Spännande bok, med mycket fart och fläkt.

A H

2021-03-25

Betyg

Bra. Läsvärd.

Sofi Lindberg

2020-11-15

Betyg

Soptunnan nästa

Karolin L

2020-08-04

Betyg

Jag brukar alltid läsa klart böcker oavsett hur ointressanta eller "dåliga" de är för mig. Denna bok läste jag dock aldrig färdigt. Det kanske är fräckt av mig att ens recensera boken då? Jag tycker bara det säger något i sig.

E

Evasbokhylla

2019-11-29

Betyg

Vill du läsa en spännande bok i höstmörkret rekommenderar jag denna.

Jennifer Johansson

2019-11-17

Betyg

Tack Bokfabriken för recexet!

En perfekt storm handlar om Alex som äntligen har allt han önskat sig. Firman går bra, han ska äntligen få barn med frun och det är som att livet äntligen faller på plats. En kväll när han spelar poker och vinner ställs dock hela hans liv upp och ner och han dras in i en maffiahärva som han inte vet hur han ska hantera eller ta sig ur.

Denna bok var verkligen actionfylld. Jag älskade de korta kapitlen och läste ut denna på en dag. Det var hela tiden känslan av "ett till kapitel" och tillslut så tog boken slut. Karaktärerna är intressanta och handlingen tar tvära vändningar. De flesta av karaktärerna vet man inte ifall de är onda eller goda, och vilken sida det står på. Och på något sätt så gör det karaktärerna ännu mer verkliga. Jag hade verkligen velat se denna bok som film, då jag tror att den hade kunnat bli helt fantastisk.

Dock, det som gör att denna bok får tre stjärnor är omkring fem kapitel som jag verkligen inte tyckte var nödvändiga, hade dessa scener inte förekommit hade den fått en femma. Det var våldtäkter på en som absolut inte kunde göra något motstånd - och det gav ingenting till själva huvudhandlingen. Detta tycker jag inte bör förekomma i böcker som kommer ut 2019 och jag blev rentutav äcklad, och det förstörde mycket av läsglädjen jag hade för denna bok.

Trots detta hoppas jag att fortsättningen inte innehåller några sådana scener och ser fram emot att se vad som händer med Alex Storm och hans familj i de kommande böckerna, för jag är på helspänn!

J

Betyg

Spännande, underhållande & välskriven!