Dottern till en av Barbara Havers bsta vnner kidnappas och spren leder till Italien. I ett frsk att hitta flickan gr Havers ett vertramp och straffas med administrativ tjnst.
I stllet reser Sir Thomas Lynley till den italienska staden Lucca fr att bist den lokala polisen i utredningen. Snart upptcker Lynley att fallet har frgreningar lngt upp i den italienska maktens korridorer.
Elizabeth George r en av vrldens mest lsta och lskade deckarfrfattare. En ond liten handling r hennes artonde roman om Thomas Lynley och Barbara Havers.
Elizabeth George en serie bcker..knner att Elizabeth George skriver modern..en mngd bcker finns lsa. r dock inte intresserad av kriminalgrejset dremot i karaktrerna som jag anser gr boken lskar verkligen lsa d.
Varför översätter man inte de italienska orden i boken? Jobbigt att behöva hoppa över dem. Läste inte ut boken.
Juli 2016: var i Toscana en vecka och tog upp läsningen av boken i rätt miljö vilket gjorde boken intressantare.
En ganska seg historia som skulle kunna delas p tv och bli till separata bcker, som d skulle bli betydligt lttare att ta sig igenom. George r en mstare p att vva samman olika delar av en historia och mlar upp livsden som engagerar. Tyvrr blir det lite trttsamt med alla kvinnor som r slende vackra, de r vida verrepresenterade i svl denna som tidigare bcker i serien.