Ljudbok

En oemotståndlig affär

Bergin, Birgitta

| 2015

Flag from sv

55


Lägenheten på Riddargatan i Stockholm har blivit vårt hem, vår lilla fristad. Det är där vi har hittatvårt nya liv livet utan Calle och utan Jesper. Livet som det ser ut idag: bara min lille Lucas och jag. Anna Holm har gått vidare efter att hennes stora kärlek Calle omkom i en olycka. Hon är numera styrelseordförande för Vansbo fastigheter och försöker få livspusslet att gå ihop. En ny kärleksrelation står långt ner på listan, efter styrelsemöten och matsäckar till treårige Lucas dagisutflykter. På en mässa i Cannes träffar Anna den karismatiske bankmannen Fabian och sveps in i en passionerad relation. Men det är inte bara passionen som lockar henne Fabian kommer också med ett helt oemotståndligt affärserbjudande, en stor fastighetsaffär i Berlin. Det innebär mer tid för Anna i Berlin, och mer tid tillsammans med Fabian. Samtidigt har hon konstant dåligt samvete när det gäller Lucas....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anita H

2018-05-15

Betyg

Trevlig läsning

Anita H

2018-05-15

Betyg

.

Anita H

2018-05-12

Betyg

Trevlig och lättlyssnad

Anita H

2018-05-12

Betyg

Trevlig och lättlyssnad.

Betyg

Tyvärr, tyvärr så läste jag boken för en månad sedan så recensionen blir därefter. Det jag kommer ihåg är att jag gillade den skarpt. Första delen gjorde en jädra förbannad, jag skrek nästan högt. Hur kan hon vara så dum? Ja det var så blodtrycket höjdes lite grann. Sedan att blanda affärer och kärlek det fattar man vilket håll det barkar åt. Så visst man kanske vet lite på förhand vad som kommer hända, men ändå me like. Lättläst, underhållande roman.

Britt-Marie Kullin

2015-08-12

Betyg

Det här är den fjärde boken som jag läser av Birgitta Bergin, och jag tycker verkligen att hennes böcker bara blir bättre och bättre.

?En oemotståndlig affär? är en fristående fortsättning på ?Ett oemotståndligt förslag? som jag läste för ungefär ett år sedan. Här är en länk till min recension av den boken.

Jag tror att det går alldeles utmärkt att läsa den här boken utan att ha läst den första boken, men som vanligt så tycker jag ju att det ger så mycket mer, att följa en serie från början.

Jag tyckte väldigt bra om den här boken. Välskriven är den, och har ett skönt läsflyt. Karaktärerna känns trovärdiga, och den är inte helt förutsägbar.

Boken är, i mitt tycke, en roman, med inslag av feelgood och chick lit.

Jag rekommenderar verkligen den här boken, och den föregående. Och jag ser verkligen fram emot kommande böcker i serien. För av vad jag kan förstå, så lär det nog komma en fortsättning på Anna Holms liv.