En ny jord : ditt inre syfte

Tolle, Eckhart

| 2005

Flag from sv

159


Med bästsäljaren LEV LIVET FULLT UT! Etablerade Eckhart Tolle sig som en av vår tids ledande andliga lärare. Åtta år senare kommer nu den hett efterlängtade uppföljaren. Med utgångspunkt i den tidigare boken leder författaren oss bortom våra egna liv för att visa oss hur vi kan föda fram en ny och mer kärleksfull värld. Förutsättningen är en radikal förändring i vår medvetenhet, från den nuvarande identifikationen med egot till ett helt nytt sätt att se på vilka vi är. Vi får uppleva vår innersta natur, som är något oändligt mycket större än vi någonsin kunnat föreställa oss. Eckhart Tolle är en av vår tids mest originella och inspirerande andliga lärare. Hans enkla och samtidigt insiktsfulla budskap har hjälpt tusentals människor att finna inre frid och tillfredsställellse. Tolle bor i Vancouver i British Columbia, men reser och verkar över hela världen.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

P

Peter Bergman

2021-01-05

Betyg

En otroligt upplysande bok om mental och andlig utveckling, om vårt ego och hur vi skapar vårt eget lidande. Bör läsas av alla!

C

Cecilia Frisell

2012-10-08

Betyg

Förändrade mitt liv!

Elisabeth Jönsson

2012-02-14

Betyg

Om att leva i ögonblicket. En andlig "vägvisare" att återkomma till.

C

Ciccis bokblogg

2010-11-14

Betyg

Den här boken har stått i min bokhylla ett bra tag och jag har läst om den men inte kommit mig för att läsa den förrän nu. Det är en fantastiskt bra bok som jag vill läsa om och om igen. I Oprahs bookclub finns massor av material att hämta om boken. Tillsammans med Eckhart Tolle har Oprah Winfrey skapat lektioner om varje kapitel. Jag har själv bara tittat lite på dem men nästa gång jag läser boken så skall jag "studera" den mer nogrannt med hjälp av lektionerna tänkte jag. Det här är en oerhört viktig bok som berör alla, så jag säger bara: LÄS DEN!