En grav för två

Holt, Anne

| 2019

Flag from sv

38


NY SERIE AV NORGES DECKARDROTTNING ANNE HOLT!"Omöjlig att lägga ifrån sig" Ingalill Mosander, AftonbladetSelma Falck har förlorat allt. Sitt yrke, sin familj och sitt hem. Efter en karriär som elitidrottare och senare kändisadvokat bor hon nu i en sjabbig lägenhet med en katt som enda sällskap. Ingen vet var hon befinner sig. Då ringer det på dörren. Den förmögne och mäktige Jan Morell har ett uppdrag åt henne. Han är mannen som tvingat henne att lämna allt hon äger, men som nu är beredd att ge henne en chans att få livet åter. Hans dotter Norges främsta kvinnliga skidåkare har avslöjats i en dopingkontroll och Selma ställs inför en till synes omöjlig uppgift: bevisa dotterns oskuld före den slutgiltiga OS-uttagningen.Kort därefter hittas en manlig elitskidåkare död. Också han med det förbjudna preparatet i kroppen. Katastrofen för det norska skidlandslaget är...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ewa H

2019-12-25

Betyg

Bra start för nya huvudkaraktären Selma Falck. Hon har en spännande bakgrund och hennes bästa vän Einar går inte heller av för hackor...Lite kluven är jag ändå. Det är mycket välskrivet och spännande, men jag trasslar in mig lite väl mycket i de parallella händelseförloppen och tidigare skeenden. För att vara ärlig vet jag inte riktigt hur det slutar... Jag kanske får läsa om, nu när jag vet vad jag ska hålla reda på! Men jag läser gärna fler böcker om Selma.

Anita H

2019-10-11

Betyg

Ganska bra men man undrar vad som ligger bakom valet av handling

Henrik Johansson

2019-09-30

Betyg

Kanske inte den bästa, men ändå som vanligt en otäck, vemodig känsla som smyger sig på.

J

Betyg

Fascinerande, spännande & fängslande!

Minna Matson

2019-08-31

Betyg

Lovande start på en ny serie av Holt. Selma är en bra hjältinna som helt klart lovar mer för framtida böcker. Mord, konflikter, relationer och varför. Bra!

L

Lena ss

2019-08-16

Betyg

Anne Holt, bäst på Nordiskt Krim.
Hör blandar hon fiktion och verklighet .
Doping av skidåkare med italiensk läppsalva.
Nya huvudpersonen Selma Falck är en spännande person, dimman gärna vill fortsätta följa i fler böcker!