En doft av champagne

Juhlin, Richard

| 2013

Flag from sv

1


James Bond dricker numera Bollinger, Winston Churchill höll sig till Pol Roger. Blotta ordet champagne väcker känslor hos de flesta. I det här standardverket med 8 000 provade och poängbedömda champagner får du veta allt du bör veta om drycken och lite till! Boken går dessutom igenom alla årgångar från 1800-talet fram till idag samt presenterar topplistor inom olika kategorier. Champagneexperten Richard Juhlin tar dig med på en resa både till det geografiska området Champagne men också till middagsbordets intima vinprovning. Han delar öppenhjärtigt med sig av sina metoder och ger handfasta tips på hur man kan utveckla sitt luktsinne och därmed uppleva en mer smakrik och färgstark värld. I Richard Juhlins magiska universum är det näsan som får visa vägen. Personligt och filosofiskt delar han med sig av sina erfarenheter och hur man med ett tränat doftsinne kan berika sitt liv. Vi...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok