Elva änkors man

Rudberg, Denise

| 2021

Flag from sv

46


Bedragen romans   Stina Bodén, en nyskild och ryktesomsusad politiker, kontaktar polisen efter att ha blivit utsatt för utpressning. Hon kan inte skaka av sig den olustiga känslan att hennes nya förälskelse, som hon mött via en dejtingsida, på något vis ligger bakom hoten.   Samtidigt försöker änkemannen Alain Paulsson att börja om efter hustruns bortgång. Under ett helt liv har han dolt sin sexuella läggning men inom honom spirar hoppet om den stora kärleken. Ska han våga blotta sin hemlighet? Och går det ens att börja om i hans ålder?   Nätdejting, medial blottläggning och snåriga samtyckeslagar. Detta är den elfte, fristående romanen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie om den erfarna och livsnjutande förundersökningsledaren Marianne Jidhoff och på syjuntan den särskilda utredningsenheten på Östermalm.   Denise Rudberg har skrivit flera framgångsrika romanserier...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Lollos bokhörna

2021-11-29

Betyg

Jag är en stor fan av Denise Rudberg och hennes böcker om Marianne Jidhoff. De är spännande, grymt svåra att släppa ifrån sig och när de är slut vill man bara ha mer.

”Elva änkors man” är inget undantag. Den här gången är det inte så många mord i handlingen, men bedrägerier och falskhet på internet kan även det vara obehagligt och skrämmande att läsa om. Denise är som vanligt skicklig på att bygga upp sin berättelse med olika parallellhistorier som vävs ihop till en i slutet.

Jag älskar att läsa om relationerna mellan Marianne och hennes kollegor i Syjuntan. Det känns äkta och som man är med i handlingen. Som de är ens bekanta och vänner.

Som vanligt, underbar läsning @deniserudberg . Tack för att du skämmer bort oss med dessa underbara böcker! ❤️

Britt-Marie Kullin

2021-10-22

Betyg

Betyg: 4 av 5 - 📚 - Elva änkors man är den elfte boken i Elegant Crime-serien om Marianne Jidhoff och dom andra i den speciella utredningsgruppen på Östermalm. Jag har läst alla böcker och jag tycker om dom allihopa. Böckerna är mycket lättlästa, snabblästa, och lättsmältna. Dom är också enkla, underhållande, och absolut läsvärda. Och jag kommer att fortsätta att följa bokserien. Rekommenderas.