Ljudbok

Elddopet

Sapkowski, Andrzej

| 2021

Flag from sv

28


Världens öde ligger i Geralts händer i denna tredje del av den bästsäljande serien Witcher, som inspirerat Netflixserien och flertalet dator- och TV-spel.Magikernas orden har förintats i en otäck attack och Geralt har skadats illa. Häxkarlen, vars uppgift i livet är att beskydda de oskyldiga och utsatta, och försvara dem mot alla de onda krafter som allt mer har tagit över världen, är nu maktlös. Kriget mellan Nilfgaard och kungadömena i norr är nu fullskaligt och magins ? och världens ? framtid hotad. Att hitta Ciri, arvtagerska till kungariket Cintras tron, verkar vara ett omöjligt uppdrag, men enligt ryktet finns hon i Nilfgaard, där hon förbereder sig för att gifta sig med kejsaren. Trots sina skador har Geralt ett uppdrag att utföra.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

J

Julia Gedin

2021-11-03

Betyg

Nerdy Books

2020-10-07

Betyg

Jag läste "The Last Wish" först, vilket är en fristående del om Geralt av Rivia och tyckte att den var helt ok. Lite seg emellanåt, men det var en relativt gammal utgåva. Kände inte igen det alls i den här boken, som är en nyare utgåva. Det där lite sega och tråkiga språket var inte alls där, utan boken var väldigt underhållande och intressant. Det var saker som hände hela tiden. En mycket bra och underhållande bok! Jag gillar Geralt som karaktär men också världen och dess historia, med krig, monster, intriger och liknande. Väldigt bra!

https://nerdreadingbooks.blogspot.com

JW

2019-01-18

Betyg

OK story, men usel översättning gör det svårt.

Simon Håkansson

2010-04-18

Betyg

Kan inte riktigt avgöra om den här är bättre än 'The Last Wish' eller inte. Gillade även denna del. Inväntar nästa översättning med glädje & höga förväntningar!