Ekonomi med hjärta; frihet, trygghet och glädje med dina pengar

Jansson, Iréne

| 2016

När du följer de olika stegen i "Ekonomi med hjärta" kommer du förstå att det där med pengar egentligen handlar om dig och ditt liv. Allt vad du gör, tänker och känner. Du förtjänar att ha en ekonomi som arbetar för dig och som är hållbar, innerlig och njutbar. Var du än befinner dig med dina finanser finns det alltid något att förädla och förbättra. Är du redo att anta den utmaningen? Är du redo att låta dig och dina pengar blomma?Ekonomi med hjärta visar hur du:Kartlägger dina instinkter som påverkar din ekonomi.Får dina pengar att växa även när du slappar.Skapar ekonomisk trygghet och välmående.Lär dig hur de förmögna personerna gör.Går från överlevnad till överflöd.Utnyttjar guidade affirmationer.Når en egobefriad ekonomi.Ökar ditt finansiella IQ.Tidningen NÄRA, nr 5 2016: Fyrsidig artikel om boken. "Andligt...

Monic Arvidson

2023-12-13

Ekonomi är viktigt. Efter att ha läst boken insåg jag att mitt tänkesätt är viktigare än jag insett. Vilket förhållande har jag egentligen till pengar, är jag orolig för att de inte ska räcka till? Boken gav mig ett helt nytt perspektiv på det här med pengar och min ekonomi.

G

Gunnel Nilsson

2023-11-27

Jag har lärt mig massor om hur jag ska ta hand om mina pengar

I

Irene Pettersson

2023-11-16

Den här boken köpte jag till mina barnbarn som är i tonåren och de uppskattade den mycket. Jag själv läste den med stor behållning och tycker den gav upphov till många diskussioner och insikter om hur vi hanterar våra pengar. Jag fick många aha-upplevelser. Det är en bok som skolan skulle kunna använda, för det är för lite om ekonomi i skolan och man kan fråga sig varför, när det nu är en av de viktigaste sakerna i våra liv?

Monica Quist

2021-02-14

En utmärkt bok! Vill man förbättra sin ekonomi är det här den rätta boken."Ekonomi med hjärta" lär ut hur man ska få harmoni med sin ekonomi och sitt sparande. Hur man ska tänka och göra. Jag uppskattar kritiken mot banker och finansbolag, som försöker få oss att tro att det är svårt med sparande för att sko sig på vår okunskap. Också budskapet att man ska spara för att få tid att bry sig om annat än ekonomi tilltalar mig. En överraskande och intressant läsning!

Holger Wästlund

2020-10-28

Iréne Jansson har skrivit en intressant bok. Hon har tagit ett utmanande grepp när hon beskriver en helhetsbild av vår personliga ekonomi inte bara som en fråga om siffror utan som något betydligt större som har betydelse för hela våra liv och vår omgivning. Iréne kan beskriva privatekonomi på ett underhållande och samtidigt initierat sätt. Och när hon bygger upp sin ekonomimodell på ett sätt som utgår från Enneagrammet, som används i vissa personlighetstester, då blir det spännande och tänkvärt. Mycket läsvärd bok som ger många tankar att fundera vidare på.