Egoboost! : verlevnadsguide fr unga tjejer

Lwengrip, Isabella

| 2010

Blondinbellas karrir startade redan vid 14 rs lder d hon startade sin blogg, sedan dess har Isabella Lwengrip haft en rad fretag och ven startat Egoboost Magazine Boosta dig sjlv med Egoboost! Blondinbella r en av Sveriges mest lsta bloggar ngonsin, och nu tar dess skapare Isabella Lwengrip sitt positiva budskap vidare i en nra och kta handbok fr unga tjejer. Isabella r kompisen som ger goda rd, stttar, peppar och trstar. Att "boosta sitt ego" r livsviktigt, sger Isabella. Vga tro p dig sjlv och frst att du r den viktigaste personen i ditt eget liv. Utifrn egna erfarenheter och mnga exempel tar Isabella upp teman som vnskap, krlek, svartsjuka och komplex. Fr frsta gngen beskriver hon hur hon skapade sitt blogg-alter ego fr att ta revansch p dem som mobbade henne p hgstadiet. Hon skriver sjlvutlmnande om det jobbiga gymnasievalet, betygshetsen...

Dottern satte denna bok i min hand och vips s var den utlst. Jag tycker att alla Ungdomar borde lsa den. Denna kan jag rekommendera =)

Sanna T <3

2012-08-19

Jag gillade det jag lste...

Johanna Wingren

2012-06-13

Vldigt bra och peppande bok!!

Elin Rickmarker

2012-04-20

En bok full av klyschor. Man mste nog vara en 14-rig tjej fr att uppskatta Blondinbellas tips och rd. Tipsen och rden r ju kanonbra men som sagt, bara fr unga tjejer!

Amanda S

2012-03-12

Har man inte problem med sin sjlvknsla fr man nog inte ut s mycket av den. Hade nskat att den vore mer vlskriven.

S

stina englund

2011-11-18

Neeeeej vad besviken jag blev:(

Maria Lindn

2011-11-07

Under de frsta sidorna tnkte jag p att ven om Isabella r vldigt mogen fr sin lder s knns det som om de 4 ren som skiljer p oss r nnu strre. Jag knde mig vldigt gammal fr problemen hon tog upp och knde att detta verkligen r en bok fr mycket yngre tjejer. Men ju lngre in i boken jag kom s frndrades detta och det var flera situationer som jag kunde knna igen sjlv och tipsen var otroligt bra! Jag nskar att jag hade lst den hr boken nr jag gick p hgstadiet/gymnasiet! Det hr r en viktig bok och kanske frtjnar hgsta betyg egentligen. Tyvrr blir det inte det fr att vissa kapitel kndes som om de aldrig kom fram till pongen, de var lite fr korta och hade behvt utvecklas en aning.

L

Linda Joona

2011-07-28

En bra bok fr yngre tjejer. Jag blev sjlv pmind om saker att tnka p, ven om boken r just fr yngre tjejer.

Lina Forss

2011-03-17

Suvernt smart bok fr tjejer som verkligen gillar att vara s duktiga att de fr bettskena, trnar, vill vara snygga, ta rtt men nd behver massor av hjlp med att f veta att de r bra, de r ok, de r suvernt vackra och fina ven nr de ter fr mycket glass och fr finnar. En viktig bok!

Britt-Marie Kullin

2010-08-29

Jag r ju verkligen definitivt i fel mlgrupp fr den hr boken. Men man ska vl kunna recensera bcker ven med tanke p andra. ;-)

Och jag tycker att det hr var en vldigt bra bok. Jag tror att den kan hjlpa mnga unga tjejer med dlig sjlvknsla och dligt sjlvfrtroende.

Boken r mycket ppenhjrtig, och det r det som gr den extra bra. Isabella frsker verkligen inte bara framhlla sina goda sidor, utan delar ven med sig av mindre bra sidor av sig sjlv, bde frn frr och ven i nutid.

Den knns lite som en blandning av en biografi och en faktabok. Lite som en bok av Mia Trnblom, fast skriven av en ung tjej och fr unga tjejer.

Jag kan verkligen rekommendera den till alla unga tjejer. Tror att ni kan f ut mycket gott av boken. Men jag kan ocks rekommendera den till alla andra. Kanske speciellt till frldrar till tonrstjejer.

( Ls grna alla mina bokrecensioner i min blogg, "Bims Blogg - http://bim.blogg.se/category/bokrecensioner.html )

Sara B

2010-08-21

Jag hade inga srskilda frvntningar p den hr boken eftersom jag inte r ngot stort fan av Blondinbella, men nr jag vl brjat med den kunde jag inte lta bli att strcklsa den. Det var en verkligt bra egoboost med konkreta tips p hur man kan gra sitt eget liv lite enklare och lite lyckligare. Tror att den kan hjlpa vldigt mnga tjejer med typiska tonrsproblem.

Felicia Dahlqvist

2010-08-19

Till en brjan tyckte jag inte boken var s bra, det r svrt att identifiera sig med Isabella Lwengrip. Hon har p mnga stt haft ett liv som mnga skulle vilja ha och skriver om problem som man sjlv tycker knns lite lyxiga. Men p slutet talar hon bra om drmmar och att ha realisktiska ml, se hur mycketd drmmen skiljer sig frn verkligheten och vad man i s fall ska gra fr att uppn den. Ganska bra trots allt. Men mer kanske sjlvbiografiskt med inslag av tips n sjlvhjlp.

R

rasmus torell

2010-08-11

det hr r den bsta boken jag har lst, jag grt genom halva! Du r en otrolig kvinna och ditt liv intresserar mig vldigt mycket och det kommer de gra genom resten av mitt liv! tack tack tack fr denna underbara knslan jag fick! lskar dig nu och frevigt! m gud vaka ver din sjlv!