Efterskalv

Dahl, Arne

| 2006

Flag from sv

401


Terrorismen har kommit till Sverige. Det är i alla fall så det verkar när en tunnelbanevagn sprängs i Stockholm och människor dör. Det blir ett pådrag som inte liknar någonting annat i landets historia. När dessutom en terrorgrupp som visar sig bestå av invandrargrabbar tar på sig dådet tycks det glasklart att det finns aktiva terroristceller i det allt hårdare angripna Skandinavien. Men smällen har efterskalv, många efterskalv, och med på ett hörn i den stora utredningen finns Rikskriminalpolisens speciella enhet för våldsbrott av internationell art, mer känd som A-gruppen. Chefen Kerstin Holm och hennes manskap känner efterskalv på andra håll än de har väntat sig. Och vem är egentligen polismannen som med minsta möjliga marginal lyckades missa just den tunnelbanan? Vad gjorde han där? A-gruppens nionde fall är en hisnande nagelbitarresa in i terrorhotets och kulturkrockarnas djupt oroväckande...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Evert Nilsson

2014-04-11

Betyg

Det var min första men inte sista Arne Dahl, valde mellan en 3:a och en 4:a men den kändes uppfriskande och initierad och intelligent och intressant intrig.

annika åberg

2012-05-19

Betyg

Mycket bra bok

Mia Dahlstrand

2010-08-09

Betyg

2010-08-07
En spännande fortsättning i serien om A-gruppen. Extra roligt (eller tragiskt) i denna bok är hur han framställer media.

Henrik R.

2010-07-11

Betyg

Torsten Wahlund är en suverän uppläsare! Vad själva boken anbelangar så är det fortsatt hög kvalité. Som vanligt är det lite för mycket sammanträffanden men som vanligt spelar det ingen större roll.