Dumpa Matthew

Fallon, Jane

| 2008

Flag from sv

91


Gillade du Bridget Jones dagbok kommer du att älska den här. Helen är kär i Matthew. Absolut. Hur skulle hon annars ha stått ut med att vara hans hemliga älskarinna i fyra år? År fyllda av längtan och väntan på en gift man.  Så när Matthew äntligen bestämmer sig för att bryta upp från sitt äktenskap och flytta in hos Helen borde hon vara helt över sig av lycka. Äntligen har hon nått sitt mål och fått den hon så hett åtrådde.  Haken är bara att nu vill hon inte ha honom längre.  Hur blir man av med en man som bedyrar sin kärlek, har övergivit hustru och barn för ens skull och som man inte står ut med?  I Helens huvud växer en plan fram: sluta raka armhålorna ? och bikinilinjen, säg nej till sex, klanka ständigt på hans klädsel, se till att (under falskt namn) lära känna hans hustru, börja gilla hans hustru (för mycket), bli vän med hans döttrar (förgäves),...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cecilia Magnusson

2010-09-14

Betyg

Usch, nej ingen bra bok. Kanske att det riktigt dåliga språket, eller i det här fallet översättningen, försämrade helhetsbilden. Med andra ord blir jag varken imponerad av Jane Fallon eller översättaren Annika Preis.

Helena Nilsson

2010-08-01

Betyg

Inte speciellt bra.

Betyg

Kul idé i grunden, men författaren får det tyvärr inte att fungera så bra som man kunde önska. Hela boken känns lite lätt amatörmässigt skriven på något vis.

Elisabeth E

2010-04-04

Betyg

Boken var OK. Dock sympatiserade jag aldrig med huvudpersonen och tyckte enbart att hon var jobbig och irriterande.

Elisabeth Svensson

2009-08-30

Betyg

Lite för jobbig för min smak.. Men helt klart en bok man måste läsa ut för att få se vad som händer i slutet... Lite mysig..

Jack Russel

2009-05-23

Betyg

En riktigt underhållande bok med många goda skratt.