Dumpa honom! : han vill faktiskt inte ha dig

Tuccillo, Liz

| 2005

Flag from sv

54


Av teamet bakom TV-serien Sex and the City! Män som inte hör av sig, inte är "redo för ett förhållande" eller bara är intresserade av dig när de är berusade - Dumpa dem. De är inte intresserade av dig. Då hade de inte betett sig sådär. Du är värd att bli lycklig med en man som älskar dig och som visar det! Det är lätt att hitta på ursäkter för en mans uppträdande, och dessutom kan dina väninnor i all välmening invagga dig i tron att han älskar dig. Men i boken Dumpa honom! går Greg Behrendt och Liz Tuccillo till botten med alla bortförklaringar och argument. Bokens budskap är enkelt: Du är värd bättre! Om mannen du är förälskad i inte ger dig den respekt eller uppmärksamhet som han borde så ska du dumpa honom. Du ska inte finna dig i ointresse eller dåligt bemötande! Och du ska sluta bortförklara hans dåliga uppförande. Dumpa honom och spara din energi och din...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

sissi överholm

2009-10-20

Betyg

otroligt rolig bok :)

C

Ciccis bokblogg

2009-07-27

Betyg

Det här är tredje gången som jag läser "Dumpa honom! Han vill faktiskt inte ha dig". Man kan ju undra varför jag läser en bok som "Dumpa honom" eftersom jag är singel. ;-) Ja du... För det första så är boken oerhört rolig! För det andra kan man behöva dumpa någon känslomässigt! För det tredje så efter man har läst boken så vet man att det finns nån därute som skulle göra allt för en... Just så får Greg mig att må!!! Helt fantastiskt!:-) Han ger många bra konkreta tips som t.ex.

Män glömmer inte hur mycket de gillar dig. Så lägg på luren igen!
Om han inte ringer så är det för att han inte tänker på dig!
Det finns en kille därute som vill att hela världen ska veta att han är din pojkvän. Sluta larva omkring, leta reda på honom istället!
Dig glömmer man inte så lätt. Låt honom söka upp dig när han rett ut sitt.
Om han inte är helt och hållet din är han fortfarnade hennes.
Det är med andra ord en helt fantasktisk bok. En bok som ALLA tjejer/kvinnor i alla åldrar borde läsa.