Dubbelspel

Baldacci, David

| 2012

Flag from sv

72


Allt började med vad som såg ut att vara ett helt vanligt barnkalas. Familj och vänner samlades för att fira födelsedagsbarnet med ballonger, tårta, presenter och lekar. Men det här kalaset var långt ifrån vanligt. Det firades nämligen på Camp David, presidentens tillflyktsort. Och det slutade med en djärv kidnappning vilket omedelbart förvandlade situationen till ett hot mot nationens säkerhet.Sean King och Michelle Maxwell vill inte bli inblandade. De har båda lämnat Secret Service och blivit privatdetektiver. Dessutom vill inte FBI att någon lägger sig i. Men för ett par år sedan räddade Sean King presidenthustruns man, då senator, från en politisk katastrof. Nu är han den ende hon litar på och Sean och Michelle pressas in i den desperata jakten på ett bortfört barn. Medan Michelle kämpar mot sina egna demoner stöter hon och Sean på motstånd från alla håll. Under jakten på kidnapparna...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ewa H

2019-02-01

Betyg

Det är lite lång transportsträcka mot upplösningen och det är ett helt onödigt sidospår om Maxwells familjeförhållanden. Men när man närmar sig slutet så är stark spänning uppbyggd, våldsamheter och charmerande människorelationer avlöser varandra. Trea med spets.

Kim M. Kimselius

2018-02-24

Betyg

En rysligt spännande bok med Sean King och Michelle Maxwell, före detta Secret Serviceagenter. Den här gången kommer vi presidentfamiljen in på livet, eftersom det mesta av handlingen utspelar sig runt dem, eller handlar om dem.

Som vanligt en sträckläsningsbok som jag rekommenderar varmt!

Pia Stendahl

2013-01-04

Betyg

David Baldacci kan verkligen konsten att skriva spännande böcker. Första gången jag kom i kontakt med författaren var i Absolut makt, som senare blev en riktigt bra Clintan-film. Dubbelspel hör till de bästa av Baldaccis böcker enligt min mening. Den är riktigt spännande och jag kan inte sluta lyssna.

Handlingen tar många vändningar utan att det blir rörigt.

Boken är verkligen spännande till sista sidan och jag tycker att den innehåller det mesta som en bra spänningsroman/thriller ska göra.

Fler recensioner av ljudböcker finns på www.bokbrus.se.

Erika O

2013-01-03

Betyg

Spännande bok, hade svårt att lägga ner den. Men efter att ha läst cirka tio böcker av Baldcci börjar hans intriger och karaktärer bli lite förutsägbara för mig. Men ändå klart läsvärd.

S

Stefan Teppas

2012-11-21

Betyg

För mycket Amerikanskt. Känns som detta är en upprepning av vad som är skrivit flera flera gånger tidigare...

Tobbe Fransson

2012-08-28

Betyg

Det är numera ganska vanligt att jag hoppar mellan böcker. Den här hade jag faktiskt mycket svårt att släppa. Även om slutet efter ett tag känns predikterbart så vill man hela tiden veta vad som händer härnäst.