Dubbelbokat

Kinsella, Sophie

| 2012

Flag from sv

134


Vad händer när två familjer tvingas bo i samma sommarhus en hel vecka? Vilka hemligheter dyker upp och står de verkligen ut med varandra? Chloe behöver verkligen semester. Hon är så trött på att sy bröllopsklänningar och hennes man är deprimerad efter neddragningar på företaget där han jobbar. Då erbjuder hennes rike vän Gerard att låna ut sitt sommarhus i Spanien - perfekt! Hugh är olycklig. Hans fru ägnar sig åt shopping och renovering och han får arbeta hårt för att ha råd med allt. Han har nästan aldrig tid att umgås med sina barn och känner dem inte alls. Sådan tur att hans vän Gerard har erbjudit dem att låna ett hus i Spanien så att han kan vila ut. Båda familjerna anländer till sommarhuset och får en chock. Gerard har dubbelbokat dem. Besvärat försöker de komma överens, men spänningarna stiger i värmeböljan. Vem får ihop det med vem och vilka har ett förflutet tillsammans?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Erica Lirsjö

2014-08-31

Betyg

Man känner igen sig i Kinsellas vanliga stil, underhållande på en okomplicerad nivå med ett litet bakomliggande djup emellanåt.

Irene Malmeling

2013-04-02

Betyg

Lättläst, lättsmält. Lite smågodis...

J

Jessica Appelqvist

2013-03-16

Betyg

Bra men ingen bladvändare direkt.

J

Jenny Jansson

2013-03-08

Betyg

Boken är underhållande med kärleksbekymmer och drama men jag gillar shopaholic mer!!!

E

emmakicki

2013-01-12

Betyg

Nja, lättläst och småtrevlig men jag gillade den ändå inte riktigt. Intrigen föll mig inte riktigt i smaken.

Camilla Lundberg

2013-01-10

Betyg

Inte alls så bra som hennes andra böcker..

Jenny Eriksson

2013-01-06

Betyg

Här kan ni läsa min recension: http://jenny.jennytranslation.com/2013/01/06/dubbelbokat/

Britt-Marie Kullin

2012-01-15

Betyg


Jag har läst tio böcker tidigare av Sophie Kinsella. Alla sex böckerna i ”Shopaholic”-serien, plus Sophies fyra fristående böcker. Jag tycker mycket om Sophies sätt att skriva. Väldigt lättsamt och mycket roligt.

Den här nya boken, ”Dubbelbokat”, är egentligen en äldre bok, från 2001, som Sophie Kinsella då gav ut under sitt riktiga namn Madeleine Wickham. Jag tror inte att den har kommit ut på svenska tidigare.

Boken var jättebra. Man känner igen stilen från Sophies andra böcker. Men det är inte lika mycket humor i den här boken. Däremot är det mer smärta och djup i den.

Kan verkligen rekommendera boken för dom som tycker om engelska lättlästa relationsromaner.

( Läs gärna alla mina bokrecensioner i min blogg, Bims Blogg - http://bimsblogg.wordpress.com/category/bokrecensioner/ )