Du är aldrig ensam

Stevens, Chevy

| 2019

En gång i tiden rymde Lindsey Nash rätt ut i natten, tillsammans med sin lilla dotter. År av misshandel och skräck var slut, och hennes våldsamma man hamnade äntligen i fängelse. Nu, elva år senare, har Lindsey lyckats bygga upp sitt liv igen. När exmannen Andrew, som hävdar att han har förändrats helt, släpps ut ur fängelset försöker Lindsey intala sig att det förflutna ligger bakom henne. Men hur mycket kan en människa egentligen förändras? Det dröjer inte länge  innan Lindsey börjar känna sig förföljd. Hennes nya pojkvän blir hotad, hennes numera tonåriga dotter likaså. Bit för bit rivs Lindseys trygga mur ner. Någon där ute vill skrämma henne. Och kanske ännu värre än så. Chevy Stevens är en kanadensisk thrillerförfattare som debuterade 2010 med Still Missing, som bland annat blev utnämnd till Årets Debutroman av International Thriller Authors Awards. Du är aldrig ensam är hennes sjätte...

Jenny A

2019-11-18

Man tror man har en aning men fyfan vilken plot twist den här boken har. Kul att få följa både mor och dotter, både då och nu. Fin och viktig bok!

V

villa-freja.se

2019-05-19

En så, så bra och skickligt komponerad berättelse som är driven och stark rakt igenom. Det går inte att sluta läsa och spänningen stiger hela tiden tills jag känner mig alldeles nervös och måste sträckläsa slutet och sedan kasta mig över en riktig feelgood för att lugna nerverna. När det återstår bara några kapitel listar jag ut vem skurken är, men spänningen minskar trots det inte. Författarens styrka är att hela tiden hitta nya vinklingar ...

Lollos bokhörna

2019-05-02

”Du är aldrig ensam” av Chevy Stevens är en bladvändare! Boken växlar mellan dåtid och nutid och steg för steg får man pusselbitar till helheten. #duäraldrigensam tar upp misshandel i nära relationer och den är bitvis obehaglig och nervkittlande vilket gör att jag bara vill läsa vidare hur det ska gå för Lindsey och hennes dotter.

Den här boken är bra och slutet är oväntat, en riktig twist som jag inte hade räknat med. Läs för sjutton!

Britt-Marie Kullin

2019-04-17

Boken Du är aldrig ensam är den kanadensiska författarens sjätte bok. Men det är den första boken som har översatts till svenska.

Jag hoppas ju nu på att även hennes tidigare böcker kanske översätts, eller i alla fall hennes kommande böcker, för jag tyckte att den här boken var mycket bra.

Du är aldrig ensam är en rätt så klassisk thriller. Men den är absolut inte förutsägbar, och den har en del vändningar.

Den är lättläst, spännande, snabbläst, och berörande.

Kan absolut rekommendera boken.

Helt okej🤣