Du leder! : Personligt ledarskap med Mia Törnblom

Törnblom, Mia

| 2010

Flag from sv

15


Mia Törnblom har med framgång skrivit handböcker om att leda sig själv - nu har hon skrivit den första om att leda andra. Mias utbildning för ledare i näringslivet är en av de allra mest efterfrågade. Men Du leder! riktar sig inte bara till chefer, utan till alla som är intresserade av hur man når mål, skapar gemenskap och blir framgångsrik. Det kan vara en fotbollstränare, lärare eller förälder som behöver verktyg för att sprida engagemang och driva igenom sina visioner. Personligt ledarskap handlar om ansvar, tillit och att hantera relationer. Nyckeln heter självinsikt och stark självkänsla. Med egna erfarenheter och exempel, humor och igenkänning visar Mia vägen. Och mekanismerna är desamma oavsett om det handlar om att motivera trehundra anställda...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Camilla Olsson

2011-10-22

Betyg

Självkänsla Nu, den gillade jag och jag hade stora förhoppningar om den här också. Men nej. Det står att den vänder sig till alla människor, föräldrar och andra ledare. Men i kapitel för kapitel skriver Mia om exempel från företagsledare som kommit till henne i jobbet. Det blir tjatigt och enkelspårigt. Visst kan jag omsätta det hon skriver till mig som förälder men, det var inte så det var skrivet känner jag.

Extra plus får hon för tipset om Bra-boken man kan skriva. Och det tänker jag verkligen göra. Det är en utveckling av det hon skrev om i Självkänsla nu - till det bättre.