
Små förändringar stor skillnad! Trots att vi alla vet att maten vi stoppar i oss i allra högsta grad påverkar hur vi mår äter vi bara sämre och sämre. Försäljningen av skräpmat och halvfabrikat går stadigt uppåt, och som ett brev på posten dras alltfler med åtskilliga kilos övervikt och allvarliga hälsoproblem. Maten vi äter kan öka risken för bland annat diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, depression, benskörhet samt försvaga immunförsvaret. Med rätt diet lovar den brittiska nutritionisten Gillian McKeith att vi blir friskare, piggare, starkare, sexigare och lyckligare det kan vara värt ett försök, eller hur? Gillian McKeith är en varm förespråkare för alternativmedicin. Hennes lära kan kort sammanfattas Du är vad du äter! Hon menar att vi ska äta mer (inte mindre!) men vara noga med vad som slinker ner. - Undvik skräpmat - Frossa i frukt och grönsaker - Ät groddar, nötter...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok