Drottningkronan

Kampås, Ingrid

| 2013

Flag from sv

52


»Boken är spännande, välskriven och innehåller tragik, glädje och romantik. Den målar upp tidsepoken så att jag verkligen lever mig in i den.« Litteraturmagazinet »För den som vill veta mer om hur det kunde vara att leva på medeltiden är romanen en riktig guldgruva, full av spännande detaljer.« Hallands Nyheter »Jag älskade Helenas Hämnd och var lite smått orolig för hur fortsättningen skulle bli. Nu är jag inte orolig längre. Ingrid Kampås har fört historien framåt med den äran ... Inga ord i världen kan göra rättvisa åt Drottningkronan. Mitt rekommendation blir, läs och njut!« Bloggen Holavedsbrudar »Boken är spännande och intressant skriven och har ett flytande språk. Det gör att det är svårt att lägga den från sig.« Bloggen Bokparet »En fängslande historisk roman med flera oväntade vändningar.« Bloggen Pockethexorna Äntligen kommer den efterlängtade fristående...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

J

Jeanette Eriksson

2018-08-15

Betyg

slutet 1100tal, medeltiden, känns närmare ändet är, dessaa böcker i släkten serien ligger mellan 4 &5 i betyg, men lite ojämt mellan böckerna, hur so helst är de alla mkt bra och mer änbara läsvärda. En bit historia i varje bok, med glädje, kärlek, sorg, hat, skratt - allt osm hör livet till finns i dessa böcker, med bra storys.

V

villa-freja.se

2018-07-01

Betyg

Del fem i stafettserien Släkten tar oss till slutet av 1100-hundratalet. Det tycks som om serien blir mer och mer spännande för varje roman jag läser. Det som bland annat håller liv i serien är just stafett-tänket med en ny författare för varje bok. Det gör att det blir små nyansskillnader i berättelsen och bidrar till att jag inte tröttnar (vilket jag kan ha en tendens att göra när jag läser en lång serie, hur bra den än är). Släkten är verkligen intressant, spännande och givande.

Maria Jönsson

2014-02-05

Betyg

Bäst i serien hittills. Tappar lite på slutet.

Marita Ryen

2013-11-06

Betyg

Betyg 3+. Bok nr 5 i serien "Släkten".
Bra språk och intressant historia.

My.loved.books

2013-10-22

Betyg

En bra femte del i serien Släkten.