Drömmarnas land

McKinley, Tamara

| 2005

Flag from sv

388


Catriona Summers är en av Australiens mest hyllade operastjärnor. Hennes vackra röst har skänkt henne förmögenhet, beundrare och resor till världens alla hörn. När hon adlas av drottning Elizabeth är det kronan på verket. Få personer känner till dame Catrionas brokiga bakgrund. Och ingen anar den mörka hemlighet som varit drivkraften bakom hennes enastående framgångar ... Allihop börjar på 1920-talet. Summer's Music Hall är namnet på makarna Summers resande teatersällskap, som med häst och vagn turnerar kors och tvärs över den Australien landsbygden. Catriona föds under en turné och växer upp till att älska det omväxlande livet med alla udda och färgstarka teatermänniskor som, för längre eller kortare tid, ansluter sig till deras sällskap. Men när Catriona är i tioårsåldern börjar man ana ett dalande intresse för detta slags underhållning. Det blir allt svårare för Summers att få tillfälliga...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ellenor Larsson

2021-07-21

Betyg

Bra! Många bra karaktärer som man vill veta hur det ska gå för.

E

Ellinor Karlberg

2012-07-30

Betyg

Underhållande, som vanligt med denna författare. Lite fötursägbart men så härligt att bara förlora sig i hennes värld..

Jenny Wikander

2012-01-07

Betyg

En underbar bok som iaf jag läste från pärm till pärm. Tamara McKinley kan verkligen konsten att fånga läsaren på första sidan och behålla greppet till sista sidan...

Birgitta Spele

2011-06-27

Betyg

Seg historia som blir utdragen till det yttersta, och man förstod ju från början hur det skulle bli.

U

Ulrica Sandell

2011-04-08

Betyg

Alltid bra.

S S

2011-04-04

Betyg

Började så bra men tappde väldigt mycket mot slutet. Detta är den andra boken av McKinley som jag har läst och dom påminner så otroligt mycket om varann. Men som sagt väldig synd att den tappar på slutet för historien är underbar.

T

Tina Svensson

2010-03-24

Betyg

Än en gång skriver Tamara McKinley en bok med historisk anknytning, handlingen utspelar sig mellan 1894 och 1948. Historien flyter på och var intressant att läsa. I och för sig kunde jag gissa slutet ganska tidigt, men jag kan rekommendera boken.

T

Tina Svensson

2010-03-24

Betyg

Detta var en helt okej bok, med bra handling som hela tiden fördes framåt. Men ändå ville jag bara att den skulle ta slut så att jag kunde påbörja en ny! Min känsla när jag hade läst den sista sidan var ?Äntligen!?
För fler recensioner av böcker som jag läser, se min blogg:
http://recensenten.bloggproffs.se