Ljudbok

Drömmarnas land

McKinley, Tamara

| 2022

Flag from sv

388


Vagabondliv som slutar i katastrof. Ett mystiskt mord. Den världsberömda operasångerskans mörka förflutna.Catriona Summers växer upp med sin familj som driver ett resande teatersällskap som turnerar runt i 1920-talets Australien. Men när fadern dör i en olycka förändras allt. Catrionas mamma försvinner in i sorg och apati och när Catriona är tretton år är hon med om en fasansfull händelse som får katastrofala konsekvenser för hela hennes liv.Många år senare börjar en kriminalare att nysta i ett gammalt fall. Spåren leder till den världsberömda operastjärnan dame Catriona och hennes märkliga förflutna. Men när sanningen uppdagas blir det en total överraskning för dem båda ?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

C

Catrin ....

2022-12-22

Betyg

Spännande. Första McKinleyboken jag läst. Smörig, stereotypa könsroller.

Ellenor Larsson

2021-07-21

Betyg

Bra! Många bra karaktärer som man vill veta hur det ska gå för.

E

Ellinor Karlberg

2012-07-30

Betyg

Underhållande, som vanligt med denna författare. Lite fötursägbart men så härligt att bara förlora sig i hennes värld..

Jenny Wikander

2012-01-07

Betyg

En underbar bok som iaf jag läste från pärm till pärm. Tamara McKinley kan verkligen konsten att fånga läsaren på första sidan och behålla greppet till sista sidan...

Birgitta Spele

2011-06-27

Betyg

Seg historia som blir utdragen till det yttersta, och man förstod ju från början hur det skulle bli.

U

Ulrica Sandell

2011-04-08

Betyg

Alltid bra.

S S

2011-04-04

Betyg

Började så bra men tappde väldigt mycket mot slutet. Detta är den andra boken av McKinley som jag har läst och dom påminner så otroligt mycket om varann. Men som sagt väldig synd att den tappar på slutet för historien är underbar.

T

Tina Svensson

2010-03-24

Betyg

Än en gång skriver Tamara McKinley en bok med historisk anknytning, handlingen utspelar sig mellan 1894 och 1948. Historien flyter på och var intressant att läsa. I och för sig kunde jag gissa slutet ganska tidigt, men jag kan rekommendera boken.

T

Tina Svensson

2010-03-24

Betyg

Detta var en helt okej bok, med bra handling som hela tiden fördes framåt. Men ändå ville jag bara att den skulle ta slut så att jag kunde påbörja en ny! Min känsla när jag hade läst den sista sidan var ?Äntligen!?
För fler recensioner av böcker som jag läser, se min blogg:
http://recensenten.bloggproffs.se