Drömhuset

Henry, Veronica

| 2019

Flag from sv

2


Hunters Moon är det ultimata drömhuset. Det ligger bredvid en porlande flod i Peasebrook Valley i Cotswolds, och har tillhört familjen Willoughby i över femtio år. Nu är det dags för mäklaren Belinda Baxter att hitta nya ägare. Men försäljningen av Hunters Moon öppnar dörrarna till en livstid av hemligheter. Och även Belinda blir tvungen att möta sitt förflutna. Veronica Henry är en av Englands mest omtyckta feelgoodförfattare. 2019 ger Printz Publishing ut hela tre fristående romaner av henne, en för varje årstid. Den första heter Familjereceptet, den andra Drömhuset och den tredje Hjärtats bokhandel.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

”Drömhuset” av Veronica Henry är en bok i min smak. Veronica seglar upp i topplistan över favoritförfattare just nu. Hon skriver så levande, med värme och kärlek. Jag läser och läser och vill egentligen inte att boken ska ta slut, men jag vill ju också veta hur det ska gå för Sally, Alexander och Belinda.

Boken växlar mellan nutid och dåtid där de vävs samman till en underbar feelgood. ”Drömhuset” är en bok att drunkna i, att fastna i. Det är en berättelse om kärlek, vänskap, att vilja ha något bättre än det man har. En berättelse om att gå vidare i livet och att våga på nytt. Jag blev kär i denna bok och jag rekommenderar den varmt! Längtar redan efter @veronicahenryauthor nästa bok som ges ut på svenska i höst.

Betyg

Toppen📚