Drama Queens : I ett liv nära dig

Ernestam, Maria

| 2010

Flag from sv

36


Det handlar om kärlek. Hur svårt kan det vara? Varför kan man inte bara älska den man har kär? Vad händer om man inte träffar den rätta och sökandet övergå till ren desperation. Ingen vill vara udda och den som sticker ut men fråga är bara hur långt man är beredd att gå för att passa in och för att ge och få kärlek. Det handlar också om grannsämja och vilken roll en katt och kan ha för sin egen lycka men också för andras olycka. Vi får även läsa om händelser som kan få en person att bara vilja försvinna, hoppa upp på en cykel med sin son och cykla ut i natten, men också om tragiska missöden som kampen för rätten till sitt barn och vad som händer när barn far illa. Drama Queens ? I ett liv nära dig är en unik läsupplevelse med starka historier och djupa känslor av fem svenska författare. Det är välskrivna berättelser i olika stilar och här blandas mord, intriger, kärlek och vänskap med...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Kristina Simar

2013-01-28

Betyg

Fem härliga och noveller från lika härliga svenska författare. Här får vi läsare både spännande läsning och chick-lit. Vi får möta singeltjejerna som desperat letar efter den rätte i sina liv. Men att hitta honom tycks inte vara så lätt. Inte på grund av att han inte finns där ute i verkligheten eller på nätet, utan det kan vara kvinnan som inte vågar bli kär. Detta berättar Lina Forss och Moa Westlund Herngren om och de tre mycket spännande psykologiska noveller är skrivna av Maria Ernestam, Inger Frimansson och Anna Jansson.

J

Johanna Hellström

2012-01-16

Betyg

Ingen bok jag skulle rekommendera men den funkade att läsa i en solstol på semestern.

Ullis N

2011-11-11

Betyg

Rätt ojämn, vilket ju faller sig naturligt. Det var nog Anna Janssons del - om vikten av att veta om ett barn far illa eller inte - som berörde mig mest, trots att det blev lite krystat ibland.

Elisabeth Karlberg

2011-01-25

Betyg

En så-där bok. Jag har läst den som "utfyllnad" när min "riktiga" bok tagit slut. Inget jag rekommenderar till mina väninnor men det är nog "fel ålder" på mig. 60-

Karin .

2010-10-26

Betyg

Lättläst och läsvärd. Det är nog en bok för dem runt 30+ tror jag. Som 50-plus har jag passerat det mesta av denna ängslan. Bara DET kändes skönt, när jag läste boken :)

Louise A

2010-10-18

Betyg

Låt inte omslaget lura dig, detta är underbar läsning! 5 långa noveller om helt olika saker, och skrivna på olika sätt. Bra introduktion till oilka författare. LÄS!