Ljudbok

Double Fault

Shriver, Lionel

| 2013

Flag from en

51


Tennis has been Willy Novinsky's one love ever since she first picked up a racquet at the age of four. A middle-ranked pro at twenty-three, she's met her match in Eric Oberdorf, a low-ranked, untested Princeton grad who also intends to make his mark on the international tennis circuit. Eric becomes Willy's first passion off the court, and eventually they marry. But while wedded life begins well, full-tilt competition soon puts a strain on their relationship - and an unexpected accident sends driven and gifted Willy sliding irrevocably toward resentment, tragedy, and despair. From acclaimed author Lionel Shriver comes a brilliant and unflinching novel about the devastating cost of prizing achievement over love.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Terese Olofsson

2019-11-16

Betyg

Jag älskade den här boken lika mycket som Shrivers andra böcker. Har tidigare läst Vi måste prata om Kevin och Dagen efter. Språket är som alltid fantastiskt broderande och detaljrikt, historien berörande och brännande, karaktärerna trovärdiga och dialogen flytande och självklar.

Jag grät när jag slog ihop den. Det här var nämligen som att läsa 368 sidor om mitt eget liv, där jag är Eric och mitt ex är Willy.

Boken rekommenderas varmt, men föreställ dig ingen feel good-historia.

Anna Hedenstedt

2016-08-04

Betyg

Blev inte uppslukad så direkt som av hennes andra böcker, men sedan hittade jag in i hennes berättelserytm. Shriver skulle kunna få mitt ordinära liv attbli intressant läsning!

Izabela Horn

2015-12-12

Betyg

Shriver Lionel har skrivit två böcker som jag älskade därför hade jag höga förväntningar på Dubbelfel. Dubbelfel var inte i samma klass som hennes tidigare böcker men jag fångades ändå av Shriver Lionel beskrivningar av ett komplicerat relation mellan Erik och Willy i tennis miljö.

Malin H

2011-02-02

Betyg

mitt största problem med boken var att man som läsare på sida ett förstod hur det skulle sluta. ingen överraskning alls. plus att karaktärerna var så platta. jag kan förstå konkurrens som känsla. men inte på detta övertydliga sätt.

Natasha Illyés

2010-03-30

Betyg

Jag vet inteförfattaren vill berätta om relationen mellan makar eller om hur det är att koppla ihop sin person med det man gör. Kanske handlar dubbelfel om den sportande elitens kval? Kyligt skriven utan kärlek till karaktärer eller handling

Ullis N

2010-02-01

Betyg

Jag tyckte att det var svårt att få grepp om karaktärerna. De sista 100 sidorna tog det sig och det var först då som deras relation började beröra mig. Kanske så pass att det skulle ha fått en fyra om det vore för att jag är totalt ointresserad av sport!