Donde Viven los Monstruos = Where the Wild Things Are

Sendak, Maurice

| 1900

Flag from es

565


This high-quality Spanish-language book can be enjoyed by fluent Spanish speakers as well as those learning the language, whether at home or in a classroom.Donde viven los monstruos tiene cincuenta a os de publicaci n. Maurice Sendak ganador de la Medalla Caldecott por su libro de im genes se ha convertido en uno de los libros infantiles m s queridos y aclamados de todos los tiempos. Todo ni o debe tener una copia.Las travesuras llevan a Max a su habitacion castigado y sin cenar. Encerrado entre esas cuatro paredes, imagina un viaje fantastico al pa s de los monstruos, donde se convertir en el rey. Un libro para aprender a domar monstruos (en este caso, de lo m s dulces y tiernos).Este cl sico de la literatura infantil es ideal para los primeros lectores, quienes se veran identificados con Max, sus juegos, sus miedos y, su mundo.Este ic nico historia ha inspirado...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anna Kreissl

2019-03-03

Betyg

👍

Anna Kreissl

2019-03-03

Betyg

👍

J

J S

2019-02-06

Betyg

En favorit.

G

Gunilla Wahlgren

2018-08-17

Betyg

Favorit alla kategorier!

Anneli Gustavsson

2013-09-23

Betyg

Får tyvärr inget riktigt grepp om denna bok. Ska lägga den på hyllan och läsa igen...

Sanna Carlborg

2013-05-21

Betyg

Fy, Jag har läst och hört av så många att de inte gillade denna bok som barn, och nu kan jag förstå det bättre. Desto mindre kan jag förstå hur den kan ha så högt betyg på boktipset! Jag tycker den utstrålar elakhet, inte barnslig busighet. Teckningarna påminner mig om en blandning av medeltida helvetesmålningar och världen innanför helvetesportarna i Elder Scrolls: Oblivion. Med tanke på den ytterst sparsamma texten vänder den sig till små förskolebarn som med rätta blir rädda. Mycket nära en etta! Mardrömsgaranti om man använder den som godnatt-saga.

johanna knutsson

2013-02-24

Betyg

Jag älskar denna bok! En favorit jag ska dela med mig till bekanta av mindre storlek.

Ulla Englund

2012-09-02

Betyg

Fina illustrationer med minimal text, en rysare för de minsta där äventyraren precis hinner hemmer till kvällsmaten. Nöj er inte med filmen. Läs boken tillsammans med ett eller flera barn.

Ulla Englund

2012-06-03

Betyg

Denna bok har jag bara sett som film. Vid tillfälle ska jag läsa den också.

Nanna Naumann

2011-11-24

Betyg

Fantastiska bilder, härlig historia - men jag gillar inte riktigt översättningen?

Elisabeth E

2010-12-07

Betyg

En barnbok jag definitivt kommer att läsa för mina framtida barn =)

Linda Åslund

2010-09-08

Betyg

Jag visste faktiskt inte att jag hade läst den. Såg den exemplifieras i massor av litteratur om barnböcker och blev nyfiken, undrade vad den hade (mer än det vilt mjukt lurviga bildmanéret). När jag läste de första sidorna mindes jag att jag faktiskt har läst den i barndomen, och då ogillat den starkt. Den var konfliktfylld, skrämmande. Som vuxen uppskattar jag den mycket mer - med sensmoralen att världen kan vara skrämmande och ibland beter vi oss fel - men världen/familjen/kärleken finns ändå kvar. Ännu mer uppskattar jag den när jag läst Vildingarna av Dave Eggers, som gör historien större. (Har ännu inte sett filmversionen.)

Emma Borneland

2009-10-06

Betyg

Jag var hur rädd som helst för den här boken som barn... Jag är osäker på om jag någonsin faktiskt läst hela...