Doktor Dahlqvists LCHF - Guide och kokbok

Dahlqvist, Annika

| 2010

Flag from sv

14


En guide till bättre hälsa med härlig kokboksdelI sin nya bok skriver Dr. Annika Dahlqvist lättbegripligt om hur hon har utvecklat LCHF (Low Carb High Fat), ett kostprogram för dig som vill uppnå bättre hälsa och viktkontroll. Hon redogör för vad som har hänt med vår hälsa sedan vi började äta allt mer industriframställd mat under 1900-talet, och berättar också sin egen historia. Tack vare mat med hög andel naturliga fetter och låg andel kolhydrater, har hon gått från överviktig jojobantare med ledvärk och krånglande mage, till ett friskt och aktivt liv med normalvikt och utan smärtor. I kokboksdelen visar Dr. Dahlqvist hur vanlig mat enkelt kan bli LCHF. Smör och grädde är riktiga smakförstärkare. Maten blir både nyttigare och godare!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok