Ddens

Nr Maria Persson bestmmer sig fr att hlla fast vid sitt beslut att springa runt n den hr kyliga hstmorgonen, anar hon inte att hon kommer att gra en fasansfull upptckt. Byltet hon ser ligga i vattenbrynet visar sig vara en kvinnokropp.Och snart r idyllen Brott frvandlad till en plats dr mrka hemligheter sakta kommer i dagen och dr en mrdare gr ls bland den lilla befolkningen. D ytterligare ett mord sker dras Maria allt djupare in i den hrva av lgner, slktfejder och gamla ofrrtter som frgiftar livet p n. Vnner blir fiender, familjemedlemmar vnder varandra ryggen och vem som helst verkar kunna st p tur att bli mrdarens nsta offer. Ingen kan lngre blunda fr det faktum att sommarparadiset blivit en ddens .

Denna bok var ngot fruktansvrt rrig, personer dyker upp utan ngon presentation ver huvudtaget. Och mordet om det ens var ett mord, glmde de bort det. Jag fick ge upp efter tre timmar, hngde inte med alls. Upplsaren Kjell "Coach" Bengtsson hr r jag lite osker, r det att boken r dlig eller passar han inte fr denna bok.