Lina vill inte att hennes pappa ska bli arg. Han blir det så lätt. Lina försöker göra precis som pappa vill men ändå blir det fel och inom henne skriker det av ledsamhet. Nea försöker låtsas som om hon är populär och har vänner. Mamma tror henne och bjuder hem de som Nea i skolan retas av. Inom henne skriker det av förtvivlan. Vad händer när dessa båda möts och hittar kraft hos varandra? Vad händer när ledsamheten, förtvivlan och ilskan växer sig till ett djur som måste ut??När vi kom in i bilen slog han till mig. Inte särskilt hårt. Mer som att markera. ?Du gör aldrig aldrig aldrig om det där! Förstår du det! Jag vill inte att alla ska tro att jag är en dum pappa bara för att du är en mesig liten skithare!?? Anettes tankar om boken Varför har jag skrivit den här boken? Ni som har träffat mig vet att något som inspirerar mig extramycket när jag skriver ? är min ilska och när jag...
💕Vi sitter här med så många blandade kännslor och kan bara säga att denna bok är så svår att betygsätta.
Vår minsta Recensent bara avskyr denna hårda elaka hemska vidriga pappa
som är så oerhört elak mot sitt barn.
Hon tyckte så synd om huvudkaraktären som aldrig fick känna kärleken av de som ska betyda allt för henne och som verkligen ska visa henne starten på livets svåra väg.😢
Lillens ögon tårades och rann ner för hennes kinder när första slaget utdelades och även när all den vidriga skolmobbningen började
Av lilla hjärtat här hemma så får denna bok
2/5st 💕